Libnet.ro
UNICEF

01:05

Judecatoria din Chisinau a respins cererea lui Traian Basescu privind anularea decretului de retragere a cetateniei moldovenesti

Adevărul Adevărul,
Judecatoria din Chisinau a respins cererea lui Traian Basescu privind anularea decretului de retragere a cetateniei moldovenesti

Judecatoria Chisinau a respins, luni, cererea fostului presedinte Traian Basescu privind anularea decretului de retragere a cetateniei moldovenesti. Decizia nu este definitiva, putand fi atacata cu apel in 30 de zile, scrie Unimedia. Fostul presedinte al Romaniei nu a vrut sa comenteze decizia magistratilor, afirmand ca urmeaza sa se consulte cu avocatul daca va ataca decizia Judecatoriei la Curtea de Apel. continuă pe Adevărul

Moldova: Instanta a respins cererea lui Traian Basescu de chemare in judecata a lui Igor Dodon, decizia nu e definitiva

Judecatoria Chisinau a respins ca nefondata cererea fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, impotriva presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, care i-a retras cetatenia moldoveneasca, relateaza Radio Chisinau.

Actiunea in instanta a lui Traian Basescu impotriva lui Igor Dodon, respinsa de Judecatoria Chisinau

Judecatoria Chisinau a respins ca nefondata cererea fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu i.

Decizie ilegala. Decretul de retragere a cetateniei lui Basescu ramane in vigoare. Judecatorii au respins cererea fostului presedinte al Romaniei

Judecatoria Chisinau, sediul Botanica, a respins luni, 22 ianuarie, cererea inaintata de catre fostul lider de la Cotroceni Traian Basescu cu privire la anularea decretului de retragere a cetateniei Republicii Moldova, semnat de catre presedintele Igor Dodon. Instanta a calificat cererea ca fiind nefondata.

BOMBA BOMBELOR! Instanta tocmai a luat decizia in cazul lui Traian BASESCU! Din pacate, acum trebuie respectata...

Decizie de ultima ora a instantei de judecata in cazul Traian Basescu. Acesta e obligat in acest moment sa respecte decizia instantei. Judecatoria Chisinau a respins luni, ca nefondata cererea l.

TRAIAN BASESCU: Iohannis avea marja constitutionala suficienta sa respinga nominalizarea facuta de Daddy.

Presedintele Klaus Iohannis putea respinge nominalizarea Vioricai Dancila in functia de Prim Ministru, a declarat, astazi, pe o retea de socializare, senatorul PMP Traian Basescu.

Traian Basescu, invins in instanta. Fostul presedinte ramane fara cetatenia Republicii Moldova

O noua sedinta de judecata in procesul dintre fostul presedinte roman Traian Basescu si actualul sef de stat moldovean, Igor Dodon, cu privire la anularea decretului de retragere a cetateniei.

Zi decisiva pentru Traian Basescu in sala de judecata

O noua sedinta de judecata in procesul dintre fostul presedinte roman Traian Basescu si actualul sef de stat moldovean, Igor Dodon, cu privire la anularea decretului de retragere a cetateniei.

Traian Basescu: Presedintele avea marja constitutionala pentru a respinge nominalizarea Vioricai Dancila

Presedintele PMP Traian Basescu afirma ca presedintele Klaus Iohannis avea marja constitutionala suficienta pentru a respinge nominalizarea Vioricai Dancila ca premier facuta de PSD, mentionand ca argumentul suspendarii sefului statului a fost.

Traian Basescu: Klaus Iohannis avea marja constitutionala pentru a o respinge pe Viorica Dancila

Presedintele PMP, Traian Basescu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis avea marja constitutionala .

Cearta in direct intre Traian Basescu si Cornel Nistorescu: Cine e mincinosul mincinosilor? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat vineri seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Actualitatea romaneasca ca il va da in judecata pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )