Libnet.ro
UNICEF

15:15

Judecatorii CCR, cei mai bine platiti romani. Veniturile depasesc 10.000 de euro

Antena3 Antena3,
Judecatorii CCR, cei mai bine platiti romani. Veniturile depasesc 10.000 de euro

Judecatorii Curtii Constitutionale sunt cei mai bine platiti romani. Parlamentul a modificat modul de calcul al pensiilor pentru judecatorii CCR, iar o schimbare extrem de importanta vizeaza tocmai. continuă pe Antena3

Cine e cea mai bine platita vedeta de pe Instagram: Are si propria companie de cosmetice (FOTO)

Cunoscuta vedeta Kylie Jenner s-a situat pe primul loc in topul celor mai bine platite celebritati de pe platforma de socializare online Instagram. Astfel, Kylie a castigat cate 1 milion de dolari pentru.

Bautura care ne ajuta sa invatam mai bine. Este suficient doar sa o mirosim

Bautura care ne ajuta sa invatam mai bine. Este suficient doar sa o mirosim pentru a avea rezultate mai bune, spun cercetatorii americani. Institutului de Tehnologie Stevens din Statele Unite a realizat un.

Top 10 cele mai bine platite joburi n IT

Platforma online de joburi Glassdoor a facut un clasament al celor mai bine platite posturi din tehnologie, la nivel mondial, in functie de salariul mediu anual al fiecarui job, iar cel mai bine platit post din IT, poate veni cu un salariu de circa 163. 000 de dolari pe an, potrivit BusinessInsider. com.

Retragere BOMBA de la DNA: Unul dintre cei mai importanti procurori se pensioneaza

Unul dintre cei mai importanti procurori DNa se retrage. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a admis marti cererea de eliberare din functie prin pensionare depusa de Camelus Paduraru. Paduraru a.

VIDEO Uniunea Europeana a lansat cu succes patru sateliti noi pentru ca GPS-ul tau sa mearga mai bine. Ce este sistemul Galileo

Sistemul de navigatie european Galileo devine de astazi mai bun, in urma lansarii a patru noi sateliti de localizare geografica. Acestia au fost pozitionati cu succes pe orbita terestra dupa ce au fost transportati la bordul unei rachete Ariane 5, care a decolat de pe Spatioportul Europei din Guiana Franceza.

Noul Piraeus Bank si face o echipa de conducere beton cu cei mai buni bancheri din piata

Dominic Bruynseels, Catalin Parvu, Viorel Mischie, Madalina Otilia Teodorescu si Nikolaos Chaniotis formeaza noua echipa de conducere a Piraeus Bank Romania, potrivit unui comunicat difuzat marti de institutia de credit. Piraeus Bank Romania se afla pe directia buna. Suntem sustinuti de doi investitori puternici, cu forta financiara si experienta vasta: compania americana de investitii private J. Flowers Co. si BERD. Cu sprijinul noilor nostri actionari suntem deja un jucator mai puternic, cu acces la resurse financiare si expertiza. Avem o afacere solida si o echipa foarte buna. Pe termen scurt ne propunem sa fim un partener mai competitiv si mai atragator pentru clientii nostri si pentru piata romaneasca, a explicat Bruynseels, Presedinte si membru al Consiliului de Administratie al Piraeus Bank Romania.

Business report: Creativitatea romnilor n cifre: se nregistreaza 1.000 de inventii pe an; Soferii, cei mai cautati de angajatorii din Romnia; Misiune dificila pentru Primaria Bucuresti: n ce stadiu se afla achizitia de locuinte pentru medici

O tara ramasa fara muncitori. Masurile disperate ale angajatorilor: Un asociat a mers in Vietnam si a testat 100 de sudori. Exodul romanilor a dus la o situatie fara precedent in tara. Fabricile nu mai au. Cum pacalesc bucurestenii autoritatile pentru a nu li se ridica masinile. Oficialii Primariei Sectorului 4 din Bucuresti au anuntat ca vor ridica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2722 seconds )