Libnet.ro
UNICEF

09:30

Judecatorii au respins cererea de dizolvare a PSD, inaintata de Liviu Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Judecatorii au respins cererea de dizolvare a PSD, inaintata de Liviu Dragnea

Tribunalul Bucuresti a respins luni, 21 septembrie, cererea fostului lider PSD, Liviu Dragnea, de dizolvare a Partidului Social Democrat. Instanta a respins o cerere de sesizare a CJUE, dar a sesizat CCR cu o exceptie ridicata de fostul politician. Decizia poate fi contestata cu apel, scrie Ziare. com. continuă pe Ziarul Bursa

Instanta a respins cererea lui Liviu Dragnea de dizolvare a PSD: Decizia pronuntata de Tribunalul Bucuresti nu este definitiva

Instanta a respins, luni, solicitarea lui Liviu Dragnea de dizolvare a PSD. Decizia pronuntata de judecatorii de la Tribunalul Bucuresti nu este definitiva. Fostul lider PSD sustinea, in solicitarea sa, ca.

inca un esec pentru Liviu Dragnea. Tribunalul Bucuresti i-a respins o noua cerere de dizolvare a PSD

Liviu Dragnea pierde din nou in fata partidului pe care l-a condus. Tribunalul Bucuresti a respins, luni, o a doua cerere a fostului presedinte al Partidului Social Democrat de dizolvare a PSD. Decizia instantei nu este definitiva.

Cererea lui Liviu Dragnea de dizolvare a PSD a fost respinsa de instanta

Cererea fostului lider al PSD Liviu Dragnea de dizolvare a PSD a fost respinsa luni de Tribunalul Bucuresti, decizia instantei nefiind insa definitiva.

Liviu Dragnea a pierdut al doilea proces prin care a cerut dizolvarea PSD

Liviu Dragnea a pierdut un nou proces prin care cerea dizolvarea PSD, dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins solicitarea fostului lider al social-democratilor. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )