Libnet.ro
UNICEF

14:15

Judecatorul Bogdan Mateescu a fost ales presedinte al CSM Ce a spus presedintele Klaus Iohannis in debutul sedintei de bilant (VIDEO)

B1 B1,
Judecatorul Bogdan Mateescu a fost ales presedinte al CSM Ce a spus presedintele Klaus Iohannis in debutul sedintei de bilant (VIDEO)

UPDATE, 3 decembrie, ora 12 A inceput sedinta de bilant a plenului Consiliului Superior al Magistraturii. La prezentarea raportului de activitate participa si Presedintele Romaniei, Klaus. continuă pe B1

Judecatorul Bogdan Mateescu - in carti pentru sefia CSM, dupa ce a devansat-o pe Evelina Oprina. Cum au raspuns fiecare pe tema activitatii Sectiei Speciale

Judecatorul Bogdan Mateescu a fost desemnat, joi, prin vot, de Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii pentru a candida la functia de presedinte al CSM. Bogdan Mateescu a obtinut 7 voturi pentru si 2 impotriva, reusind sa obtina mai multe voturi decat judecatoarea Evelina Mirela Oprina.

Judecatorul Bogdan Mateescu este noul sef CSM! La sedinta Consiliului Superior al Magistraturii a participat si Klaus Iohannis

Judecatorul Bogdan Mateescu, este noul Presedinte al CSM. Acesta a fost ales joi, dupa cePlenul Consiliului Superior al Magistraturii s-a reunit pentru a-si prezenta raportul de activitate si a-si alege noua conducere. La sedinta a participat si Seful Statului, Klaus Iohannis.

Judecatorul Bogdan Mateescu, noul presedinte al CSM

Judecatorul Bogdan Mateescu a fost ales in functia de presedinte al CSM, in urma sedintei care a avut loc azi. De asemenea, procurorul Florin Deac a fost ales in functia de vicepresedinte.

Judecatorul Bogdan Mateescu, validat de Plen pentru sefia Consiliului Superior al Magistraturii in 2021. Vicepresedinte va fi procurorul Florin Deac

Judecatorul Bogdan Mateescu a fost validat de Plenul CSM pentru functia de presedinte al Consiliului in anul 2021 cu 13 voturi da, 3 nu si 3 voturi nule, in timp ce pentru functia de vicepresedinte procurorul Florin Deac a obtinut 13 voturi da si 5 voturi nu.

Bogdan Mateescu, dupa ce a fost ales sef al CSM: Sectia speciala, asa cum este organizata astazi, nu este eficienta

Judecatorul Bogdan Mateescu a afirmat, joi, dupa ce a fost ales in functia de presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, ca Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, astfel cum este ea organizata astazi, nu este eficienta, potrivit Agerpres.

Consiliul Superior al Magistraturii are un nou presedinte

Judecatorul Bogdan Mateescu a fost ales in functia de presedinte al CSM. El va fi ajutat de procuror.

Ce a vrut sa transmita Klaus Iohannis la sedinta CSM. Adina Anghelescu: Am remarcat cu totii discursul domnului presedinte...

Jurnalistul Antena 3 Adina Anghelescu a comentat la emisiunea Punctul de intalnire, discursul presedintelui Klaus Iohannis, care a prezidat sedinta plenului pentru alegerea noii conduceri CSM. Judecatorul Bogdan Mateescu a fost ales, joi, in functia de presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii.

Bogdan Mateescu, noul presedinte al CSM: Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, astfel cum este organizata astazi, nu este eficienta Legile Justitiei trebuie puse in acord cu cerintele forurilor europene (VIDEO)

Judecatorul Bogdan Mateescu a fost alespresedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, joi, si a sustinut o prima serie de declaratii de presa din noua sa calitate, ocazie cu care a raspuns la.

UPDATE CSM isi alege noua conducere. Klaus Iohannis participa la prezentarea raportului de activitate

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se reuneste, joi, pentru a-si alege noua conducere - presedintele si vicepresedintele, noteaza Agerpres. Pe ordinea de zi a sedintei plenului CSM se afla si prezentarea raportului de activitate a institutiei pe anul 2020, in mandatul judecatorului Nicoleta Margareta Tint - presedinte si al procurorului Tatiana Toader - vicepresedinte. Presedinte Klaus Iohannis a anuntat ca va fi prezent la bilant. Judecatorul Bogdan Mateescu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a anuntat, pe 19 noiembrie, ca urmeaza sa candideze pentru functia de presedinte al CSM.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )