Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE CSM isi alege noua conducere. Klaus Iohannis participa la prezentarea raportului de activitate

Hotnews Hotnews,
 UPDATE CSM isi alege noua conducere. Klaus Iohannis participa la prezentarea raportului de activitate

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se reuneste, joi, pentru a-si alege noua conducere - presedintele si vicepresedintele, noteaza Agerpres. Pe ordinea de zi a sedintei plenului CSM se afla si prezentarea raportului de activitate a institutiei pe anul 2020, in mandatul judecatorului Nicoleta Margareta Tint - presedinte si al procurorului Tatiana Toader - vicepresedinte. Presedinte Klaus Iohannis a anuntat ca va fi prezent la bilant. Judecatorul Bogdan Mateescu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a anuntat, pe 19 noiembrie, ca urmeaza sa candideze pentru functia de presedinte al CSM. continuă pe Hotnews

Plenul CSM alege noua conducere pentru anul 2021. Presedintele Klaus Iohannis, prezent la bilantul activitatii Consiliului

Sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM) in care va fi prezentat bilantul pentru acest an si va fi aleasa noua conducere are loc joi, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

Judecatorul Bogdan Mateescu a fost ales presedinte al CSM Ce a spus presedintele Klaus Iohannis in debutul sedintei de bilant (VIDEO)

UPDATE, 3 decembrie, ora 12 A inceput sedinta de bilant a plenului Consiliului Superior al Magistraturii. La prezentarea raportului de activitate participa si Presedintele Romaniei, Klaus.

Alegeri pentru noua conducere a Consiliului Superior al Magistraturii Iohannis: Motivul pentru care nu s-a finalizat modificarea legilor justitiei e cunoscut - o majoritate parlamentara ostila, care s-a dedicat trup si suflet apararii infractorilor

Presedintele Klaus Iohannis, prezent joi la sedinta de bilant a Consiliului Superior al Magistraturii, a atacat din nou actuala majoritate parlamentara formata din PSD, spunand ca acesta este principalul motiv pentru care nu s-a reusit repararea legilor justitiei modificate de PSD. El a vorbit despre o majoritate parlamentara ostila, care s-a dedicat trup si suflet apararii infractorilor. Consiliul Superior al Magistraturii CSM) isi alege astazi noua conducere, judecatorul Bogdan Mateescu fiind desemnat candidat pentru postul de presedinte, iar procurorul Florin Deac, pentru postul de vicepresedinte. Judecatorul Bogdan Mateescu este noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii.

Judecatorul Bogdan Mateescu este noul sef CSM! La sedinta Consiliului Superior al Magistraturii a participat si Klaus Iohannis

Judecatorul Bogdan Mateescu, este noul Presedinte al CSM. Acesta a fost ales joi, dupa cePlenul Consiliului Superior al Magistraturii s-a reunit pentru a-si prezenta raportul de activitate si a-si alege noua conducere. La sedinta a participat si Seful Statului, Klaus Iohannis.

Ce a vrut sa transmita Klaus Iohannis la sedinta CSM. Adina Anghelescu: Am remarcat cu totii discursul domnului presedinte...

Jurnalistul Antena 3 Adina Anghelescu a comentat la emisiunea Punctul de intalnire, discursul presedintelui Klaus Iohannis, care a prezidat sedinta plenului pentru alegerea noii conduceri CSM. Judecatorul Bogdan Mateescu a fost ales, joi, in functia de presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii.

KLAUS IOHANNIS: Misiunea justitiei a ramas la fel de actuala si de importanta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la sedinta de bilant a CSM, ca, in ciuda anului dificil pe care-l traversam, justitia trebuie sa asigure in continuare respectarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor. intr-o Romanie europeana, nimeni nu este mai presus de lege, a afirmat presedintele, referindu-se la mesajul transmis in acest sens de catre romani, la referendumul din 2019.

Klaus Iohannis: intr-o Romanie europeana, nimeni nu este mai presus de lege O majoritate parlamentara ostila reformelor reale in sistemul judiciar s-a dedicat trup si suflet adoptarii unor legi menite sa ii apere pe infractori (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat joi la prezentarea raportului de activitate pe anul 2020 a Consiliului Superior al Magistraturii, unde a subliniat ca procesul de reparare a Legilor Justitiei,.

Klaus Iohannis: imi doresc sa fie o prezenta mare la vot. Ne alegem Parlamentul pentru urmatorii patru ani, in care ne dorim sa implementam reforme importante (VIDEO)

Klaus Iohannis a precizat luni ca isi doreste sa fie o prezenta mare la alegerile din 6 decembrie, avand in vedere ca actuala guvernare liberala isi doreste sa implementeze in urmatorii patru ani.

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora. Un milion de romani beneficiaza

Dupa ce a participat la sedinta CSAT la centru de vaccinare impotriva COVID-19 din Romexpo, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa. Un milion de romani vor beneficia Joi, dupa vizita la centrul de vaccinare impotriva coronavirusului de la Romexpo, presedintele Klaus Iohannis, a anuntat ca vaccinarea este sigura si eficienta, iar .

Ce se va intampla cu infectarile covid-19 dupa alegeri. Klaus Iohannis a facut un anunt dubios

Miza alegerilor parlamentare din 6 decembrie este una foarte mare, mai ales in aceasta perioada. Fiecare politician sau partid se agata de orice pentru a-si atrage voturile romanilor. Ultimele declaratii facute de Presedintele Kaus Iohannis arata disperarea si pierderea de sub control a situatiei de catre PNL. Presedintele Klaus Iohannis: Mergem in siguranta la alegerile .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )