Libnet.ro
UNICEF

23:15

Judecatorul Bogdan Mateescu si-a anuntat candidatura la sefia Consiliului Superior al Magistraturii

Hotnews Hotnews,
 Judecatorul Bogdan Mateescu si-a anuntat candidatura la sefia Consiliului Superior al Magistraturii

Judecatorul Bogdan Mateescu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a anuntat, joi seara, pe Facebook, ca urmeaza sa candideze pentru functia de presedinte al Consiliului. continuă pe Hotnews

PNL, dupa ce CCR a respins sesizarea privind numirea lui Iordache la sefia Consiliului legislativ: Curtea a facut din nou jocul politic al PSD

Liberalii au transmis, dupa ce Curtea Constitutionala a respins sesizarea PNL si USR si a stabilit ca este constitutionala numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ, ca CCR a facut, din nou, jocul politic al PSD. Dupa alegerile din 6 decembrie, PNL va reforma CCR, astfel incat sa nu mai fie posibile astfel de decizii cu caracter politic, mai spune sursa citata.

Sesizarile privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ, pe agenda CCR

Curtea Constitutionala urmeaza sa dezbata, miercuri, sesizarile PNL si USR privind numirea deputatului PSD Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ, scrie Agerpres. CCR va lua in discutie si sesizarile celor doua formatiuni in legatura cu numirea lui George Edward Dirca in functia de presedinte al Sectiei de evidenta oficiala a legislatiei si documentare a Consiliului. Liberalii au depus, pe 22 octombrie, sesizarea de neconstitutionalitate referitoare la hotararea Parlamentului privind numirea deputatului PSD Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ.

CCR discuta, pentru a treia oara, numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarile PNL si USR privind numirea lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ, prin votul in plenul reunit al Parlamentului. Tot miercuri este pe ordinea de zi si obiectia formulata de USR privind numirea senatorului USR George Dirca in functia de presedinte al Sectiei de evidenta oficiala a legislatiei si documentare a Consiliului Legislativ.

Sesizarile privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ, din nou pe masa judecatorilor CCR

Curtea Constitutionala urmeaza sa dezbata, astazi, sesizarile PNL si USR privind numirea deputatului PSD Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ, conform G4media.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )