Libnet.ro
UNICEF

08:15

Judetele in care cursurile vor fi suspendate in aceasta saptamana

Adevărul Adevărul,
Judetele in care cursurile vor fi suspendate in aceasta saptamana

Potrivit informatiilor furnizate de inspectoratele scolare judetene/Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB),miercuri, 28 februarie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, cursurile scolare sunt suspendate integral in judetele Braila, Calarasi, Constanta, Ialomita si Olt. continuă pe Adevărul

Judetele in care cursurile sunt suspendate in aceasta saptamana

Potrivit informatiilor furnizate de inspectoratele scolare judetene/Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB),miercuri, 28 februarie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, cursurile scolare sunt suspendate integral in judetele Braila, Calarasi, Constanta, Ialomita si Olt.

Viscolul inchide scolile. Lista judetelor unde cursurile vor fi suspendate luni si marti din cauza vremii

Viscolul anuntat de meteorologi pentru luni si marti a determinat autoritatile sa suspende cursurile in doua judete si in Bucuresti. Si o universitate din Suceava a anuntat ca nu-si va deschide portile din cauza unor probleme cu incalzirea, in conditiile in care nordul tarii este deja afectat de ger.

UPDATE Judetele care au anuntat suspendarea cursurilor miercuri, din cauza ninsorilor

Scolile raman inchise toata saptamana in Bucuresti si in judetul Teleorman, din cauza ninsorilor. Miercuri cursurile vor fi suspendate in judetele judetele Braila, Ialomita, Olt, Giurgiu, Constanta. In Dolj si Arges cursurile vor fi suspendate pana joi inclusiv. In Tulcea, miercuri, unitatile vor ramane inchise, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit.

Mai multe scoli, inchise din cauza ninsorilor. Judetele unde cursurile au fost suspendate

Luni si marti, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, cursurile scolare vor fi suspendate integral in judetele Dolj si Ilfov, respectiv in Capitala, potrivit unui anunt al Ministerului Educatiei.

Judetele in care cursurile scolare vor fi suspendate integral luni si marti

Cursurile scolare vor fi suspendate integral in judetele Dolj si Ilfov, respectiv in Capitala, luni si marti, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Potrivit unui comunicat de presa al MEN, in.

Judetele care au anuntat suspendarea cursurilor miercuri, din cauza ninsorilor

Scolile raman inchise si miercuri in Bucuresti, unde nu se vor face cursuri toata saptamana, si in judetele Braila, Ialomita, Olt, Giurgiu, Constanta, Arges, unde cursurile vor fi suspendate pana joi seara. In Tulcea, miercuri, unitatile vor ramane inchise, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit.

IADUL ALB inchide scolile: Lista COMPLETA a judetelor unde cursurile vor fi SUSPENDATE

Viscolulsi ninsoarea abundenta anuntata de meteorologi au determinat autoritatile sa suspende cursurile in mai multe judete si in Bucuresti. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat duminica.

VISCOLUL inchide scoli. Care sunt JUDETELE in care se vor SUSPENDA cursurile

In judetele Braila, Ialomita, Olt, Giurgiu, Constanta, Arges, Tulce si in Capitala scolile vor ramane inchise si miercuri din cauza vremii nefavorabile. in Tulcea singurele care vor ramane.

Cursurile scolare suspendate marti si miercuri in judetul Ialomita

Cursurile scolare de la toate unitatile de invatamant din judetul Ialomita se suspenda marti si miercuri, au anuntat luni seara reprezentantii ISU Ialomita. Purtatorul de cuvant al ISU Ialomita, slt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )