Libnet.ro
UNICEF

00:07

Judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Adevărul Adevărul,
Judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj este pe locul II, iar Olt pe locul III. Judetul Sibiu inregistreaza cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19 in ultimele 14 zile. continuă pe Adevărul

Judetele care au inregistrat luni cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Prahova este pe locul II, iar Constanta pe locul III. in judetul Sibiu rata de infectare a trecut de 6 la mia de locuitori, la fel ca si in judetele Salaj, Timis si Cluj,.

Judetele care au inregistrat sambata cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2. Capitala, in frunte

Bucurestiul a revenit sambata pe primul loc in topul zonelor din tara cu o larga raspandire a noului coronavirus cu 901 de noi infectari inregistrate in ultimele 24 de ore. Pe locul II se afla judetul Prahova cu 544 de noi imbolnaviri, iar pe locul III judetul Cluj cu 485 de noi cazuri.

Judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Prahova este pe locul II, iar Sibiu pe locul III. in Salaj, Timis si Cluj, rata de infectare a trecut de 6 la mia de locuitori.

Ora 19.00. Klaus Iohannis, conferinta de presa in ziua cu cele mai multe decese

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa de la ora 19. Evenimentul de la Palatul Cotroceni are loc in ziua in care Romania a inregistrat cele mai multe decese.

Bucuresti, aproape 1.300 de noi cazuri in ultimele 24 de ore. Topul judetelor cu cele mai multe infectari este continuat de Prahova si Sibiu

Pana astazi, 8 noiembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 303. 751 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 679 de pacienti au fost declarati vindecati. Potrivit.

Cele mai urmarite seriale de pe HBO GO. Top seriale incheiate si top serii din care asteptam sezoane noi

HBO GO este o platforma unde poti viziona filme, seriale, documentare si multe altele. Este disponibil pe toate platformele. Poti urmari filmele tale preferate si fara conexiune la internet, tot ce trebuie sa faci este sa le descarci inainte. Ai de ales din peste 850 de filme si 300 de seriale, dar si animatii. in .

Mai multe masini au luat foc pe A1. Cum a fost posibil asa ceva

In aceasta dupa-amiaza soferii care au circulat pe Autostrada A1 Deva Nadlac au avut parte de un eveniment dramatic. Circulatia a fost oprita pentru a se putea interveni la fata locului. Un autotrailer incarcat cu masini a luat foc pe Autostrada A1 in aceasta dupa-amiza un autotrailer care transporta autoturisme a luat pe foc .

Mai multe ONG-uri ii solicita primarului Nicusor Dan solutii pentru persoanele fara adapost in perioada pandemiei

Mai multe organizatii neguvernamentale solicita Primarului General Nicusor Dan sa ia masuri urgente cu privire la persoanele fara adapost in contextul noilor masuri impuse de Guvern pentru limitarea efectelor pandemiei si sa comunice public care este strategia Primariei Municipiului Bucuresti in aceasta privinta, conform unui comunicat trimis redactiei.

Sagetile verzi din mai multe intersectii din Chisinau vor fi scoase

Municipalitatea planifica sa scoata sagetile verzi de la semafoare in mai multe intersectii din capitala. Potrivit viceprimarului, Victor Chironda, amplasarea acestei sageti la fiecare intersectie a fost o greseala, care a dus la sporirea riscului de accidentare a pietonilor si a stimulat si mai mult folosirea automobilului personal, transmite IPN.

Mai multe sectii de votare trebuie relocate pentru alegerile parlamentare. Se invoca lipsa de spatiu

Mai multe sectii de votare trebuie relocate pentru alegerile parlamentare din Romania, pe motiv ca s.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )