Libnet.ro
UNICEF

21:15

Sagetile verzi din mai multe intersectii din Chisinau vor fi scoase

Adevărul Adevărul,
Sagetile verzi din mai multe intersectii din Chisinau vor fi scoase

Municipalitatea planifica sa scoata sagetile verzi de la semafoare in mai multe intersectii din capitala. Potrivit viceprimarului, Victor Chironda, amplasarea acestei sageti la fiecare intersectie a fost o greseala, care a dus la sporirea riscului de accidentare a pietonilor si a stimulat si mai mult folosirea automobilului personal, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Portugalia impune interzicerea circulatiei noaptea, in mai multe localitati

Autoritatile portugheze vor impune, de luni, interzicerea circulatiei pe timpul noptii in mai multe localitati pentru limitarea raspandirea noului coronavirus, a anuntat premierul Antonio Costa, citat de News.

Protectia Copilului din Buzau a reusit mai multe adoptii, anul acesta, decat in 2019

In ciuda pandemiei de coronavirus, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau a reusit sa deschida mult mai multe proceduri de adoptie decat in 2019.

Digi24: Imagini cutremuratoare cu coada de dricuri de la morga din Craiova. Managerul confirma ca au fost mai multe decese din cauza COVID

Saptamana aceasta, pe retelele sociale au fost distribuite mai multe imagini tulburatoare cu coada de dricuri formata la morga Spitalului Judetean din Craiova.

Mai multe televiziuni americane au intrerupt difuzarea in direct a declaratiilor lui Trump, considerand ca dezinformeaza

Mai multe televiziuni americane au decis joi seara sa intrerupa difuzarea in direct a declaratiilor presedintelui Donald Trump, considerand ca acesta dezinformeaza populatia, relateaza AFP.

Alegeri SUA: Minciuni: Mai multe televiziuni americane au intrerupt discursul lui Trump

Trump a vorbit pentru prima data de la noaptea alegerilor prezidentiale, dar mai multe televiziuni americane au decis joi seara sa intrerupa difuzarea unui discurs al presedintelui Donald Trump, acuzandu-l ca dezinformeaza, potrivit AFP.

Un politist a murit de COVID-19 in ziua in care un coleg de-al sau a fost inmormantat din acelasi motiv: Cate familii vor mai trebui sa-si planga mortii?

Tragedie in Gorj, acolo unde Cristian Zanfira, un politist din cadrul IPJ Gorj, a murit duminica seara dupa ce fusese infectat cu Covid-19. Barbatul a lasat in urma lui o sotie indurerata si un copil fara tata. Ministrul Vela, luat la raspundere de colegii politistului Moartea lui Cristian Zanfira a venit ca un fulger, asta .

Clujul, cele mai multe cazuri de Covid-19 depistate intr-o zi 722. Bucurestiul are peste 600 de noi pacienti infectati cu SARS-CoV-2. Distributia pe judete

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, vineri, 10. 260 de cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel national. Este cel mai mare numar de cazuri depistate intr-o singura zi. Bilantul total ajunge la 287.

Judetele care au inregistrat sambata cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2. Capitala, in frunte

Bucurestiul a revenit sambata pe primul loc in topul zonelor din tara cu o larga raspandire a noului coronavirus cu 901 de noi infectari inregistrate in ultimele 24 de ore. Pe locul II se afla judetul Prahova cu 544 de noi imbolnaviri, iar pe locul III judetul Cluj cu 485 de noi cazuri.

Seful Oficiului de Stat pentru Protectia Constitutiei din Viena a fost demis. Sunt tot mai multe dovezi ca atacul de luni putea fi evitat

Erich Zwettler, seful Oficiului de Stat pentru Protectia Constitutiei din Viena, a fost demis deoarece anchetele efectuate dupa atacul terorist de zilele trecute au aratat ca institutia pe care o conducea avea.

Municipiul Cluj are cele mai multe cazuri de coronavirus inregistrate in 24 de ore. inca 4 comune din judet, in scenariul rosu

Vineri, Grupul de Comunicare Strategica a anuntat 10. 260 de cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel national, cel mai mare numar de cazuri depistate intr-o singura zi. Judetul Cluj a devansat Capitala si a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )