Libnet.ro
UNICEF

07:45

Judetele cu cele mai multe locuri de munca vacante

Adevărul Adevărul,
Judetele cu cele mai multe locuri de munca vacante

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) informeaza ca cele mai multe locuri de munca sunt disponibile in Bucuresti si in judetul Prahova, cele mai cautate posturi fiind cele de muncitori necalificati, lucratori comerciali si agenti de securitate. continuă pe Adevărul

Sectoarele cu cele mai multe locuri de munca vacante

Numarul de locuri de munca vacante din economie, un indicator al deficitului de forta de munca la nivel national, a crescut in primul trimestru al acestui an cu 6,8% fata de aceeasi perioada a anului anterior, la 62. 220, insa se mentine sub nivelul maxim de dupa 2008, atins in al treilea trimestru din 2016.

66 de litigii, cele mai multe aferente politelor RCA, au fost solutionate prin conciliere de ASF, suma obtinuta in favoarea consumatorilor depasind 500.000 de lei

SAL-Fin, entitatea din cadrul ASF care se ocupa de solutionarea alternativa a litigiilor din asigurari, piata de capital si pensii private, a inregistrat pana in prezent 112 solicitari de solutionare a unor litigii, iar dintre acestea 66 de cereri au fost solutionate, suma obtinuta prin conciliere in favoarea consumatorilor fiind de peste 500. 000 de lei, a anuntat vineri Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Cea mai mare parte a litigiilor inregistrate de SAL-Fin, respectiv 68,75% din total, sunt aferente pietei RCA. SAL-Fin a devenit operationala incepand cu data de 19 iulie 2016 si are ca scop solutionarea litigiilor ce pot aparea intre consumatori si entitatile supravegheate si controlate de catre ASF.

Cele mai lungi zboruri din lume in 2017

Cele mai lungi zboruri din lume depasesc 14. 000 de km in mai putin de 17 ore. Conexiunile sunt ingrozitoare, dar si sa stai asa de multe ore intr-un spatiu inchis, cu sute de persoane, isi are propriile taxe asupra mintii si corpului. Din fericire,.

Una dintre cele mai indragite artiste sustine ca bisexualitatea ei se datoreaza hormonilor (FOTO)

Debbie Harry, vocalista Blondie, a declarat ca bisexualitatea ei se datoreaza hormonilor, noteaza nme. com. Debbie Harry a recunoscut in 2014 ca a avut relatii cu mai multe femei si ca acestea i s-au.

Cele mai practice idei pentru depozitarea incaltarilor in casa

Orice persoana care are mai multe perechi de incaltaminte s-a intalnit cel putin o data cu problema aranjarii acestor perechi. Iar pentru acest lucru, puteti folosi numeroase trucuri de aranjare a perechilor de incaltaminte.

O furtuna de zapada a provocat haos in SUA. Mai multe scoli au fost inchise

O furtuna de zapada a provocat haos in statul Colorado din SUA, stratul de zapada masurand aproape 1 metru. Orasul Denver nu s-a mai confruntat cu asemenea fenomen de 42 de ani. Mai multe sc.

Alerta de TBC in mai multe scoli din Mehedinti

In judetul Mehedinti este in derulare o ancheta epidemiologica, dupa ce in trei scoli au fost descoperite mai multe cazuri de TBC. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Mehedinti spun ca doi profesori si trei elevi din Drobeta Turnu Severin sufera de tuberculoza, iar alti sase elevi sunt sensibili la bacilul Koch.

Alerta cu bomba, la o scoala din Strasbourg. Directorul scolii ar fi primit mai multe amenintari

Elevii unui liceu din orasul francez Strasbourg au fost evacuati, vineri, din cauza unei alerte cu bomba. La fata locului au intervenit mai multe echipaje de politisti si o echipa de genisti. Directorul scolii ar fi primit amenintari, potrivit parintilor elevilor, citati de un radio francez.

Klaus Iohannis: in educatie traim mai multe crize simultan

Klaus Iohannis a declarat vineri la Cotroceni, cu prilejul festivitatii de deschidere a Galei Profesorului Bologna, editia a X-a, ca in domeniul educatiei traim mai multe crize simultan. Pe de o part.

Iohannis: In educatie traim mai multe crize simultan

In domeniul educatiei traim mai multe crize simultan, a declarat vineri, la Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis, la festivitatea de deschidere a Galei Profesorului Bologna, editia a X-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )