Libnet.ro
UNICEF

07:45

Judetul Buzau are noua elevi de 10 la Bacalaureat, dupa reevaluarea lucrarilor

Adevărul Adevărul,
Judetul Buzau are noua elevi de 10 la Bacalaureat, dupa reevaluarea lucrarilor

Inca trei elevi din judetul Buzau au obtinut media 10 dupa recorectarea lucrarilor de la examenul de Bacalaureat. Este vorba despre trei absolventi de la Colegiul B. Hasdeu, care numara astfel sase elevi cu media maxima la bacalaureatul din acest an. continuă pe Adevărul

Creste numarul de imbolnaviri cu noul coronavirus in judetul Buzau

Dupa doua zile de relativa acalmie, creste din nou numarul de imbolnaviri cu noul coronavirus in judetul Buzau. Potrivit Directiei de Sanatate Publica Buzau, in ultimele 24 de ore, la nivelul judetului au fost confirmate 9 cazuri noi de COVID-19.

Alti trei candidati din Gorj au obtinut media 10 la Bacalaureat. Tanara care a obtinut media maxima fara meditatii

Mihnea Popeanga, de la Colegiul National Tudor Vladimirescu, Mihaela Andrei , de la Colegiul National Ecaterina Teodoroiu, si Adriana Mota, de la Liceul Teoretic Novaci, au reusit sa obtina zece pe linie la Bacalaureat, dupa ce au depus contestatii.

DigiSport: Larisa Iordache a explicat de ce nu are iubit! Cum arata sportiva dupa pandemie

Larisa Iordache 24 de ani), medaliata olimpica, mondiala si europeana la gimnastica, a explicat de ce inca nu are un iubit.

CORONAVIRUS |391 de noi infectari si inca 19 decese. 215 pacienti sunt la ATI. Peste 1.100 de asimptomatici, externati la 10 zile dupa depistare

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca numarul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 28. 973, dupa confirmarea, in ultimele 24 de ore, a 391 noi cazuri. Tot in ultima zi, 19 de pacienti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )