Libnet.ro
UNICEF

11:47

Judetul Buzau va avea 19 centre de vaccinare anti COVID-19, in 12 localitati

Adevărul Adevărul,
Judetul Buzau va avea 19 centre de vaccinare anti COVID-19, in 12 localitati

Se fac pregatiri si in Buzau pentru vaccinarea impotriva COVID-19. La nivelul judetului, un numar de 12 localitati vor avea centre de vaccinare anti-COVID. in total vor vor fi 19 astfel de puncte. Vaccinarea nu va fi obligatorie si se va face gratuit. continuă pe Adevărul

Judetul Buzau va avea 19 centre de vaccinare anti-COVID

Judetul Buzau va avea 19 centre de vaccinare anti-COVID, a declarat, luni, seful Cancelariei primului-ministru, Ionel Danca. Acestea vor fi deschise in 12 localitati, scrie News.

DANCA: Avem deja stabilite 12 centre de vaccinare anti COVID-19 in judetul Vrancea

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a declarat, astazi, la Focsani, ca in Vrancea au fost identificate 12 centre de vaccinare anti COVID-19, care vor acoperi necesarul de imunizare in judet, conform Agerpres.

Italia va lansa o campanie de vaccinare anti-covid gratuita

Italia va lansa o campanie de vaccinare anti-COVID gratuita si la scara larga la inceputul anului viitor, iar cadrele medicale si persoanele in varsta vor avea prioritate, a declarat miercuri, in Parlament, ministrul Sanatatii Roberto Speranza, relateaza Reuters.

KLAUS IOHANNIS: Administratia Prezidentiala si Guvernul intra in a doua transa de vaccinare anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Administratia Prezidentiala, Guvernul si alte institutii vor intra in a doua transa de vaccinare anti-COVID, iar finalul primaverii ar fi posibil sa se termine prima runda de imunizare pentru toata populatia.

VIDEO. 25 intrebari despre vaccinul anti-COVID19 (4): Care este diferenta dintre vaccinul produs de Pfizer si cel produs de AstraZeneca? Daca as putea sa aleg, cu care ar trebui sa ma vaccinez?

In contextul in care romanii sunt printre cei mai reticenti europeni in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, HotNews. ro a stat de vorba cu experti in domeniu si incercam sa raspundem la toate intrebarile esentiale referitoare la acest subiect. in cadrul seriei video 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19, publicam un raspuns pe zi, atat referitor la modul de functionare a vaccinurilor, cat si la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populatie.

CORONAVIRUS |Presedintele francez, Emmanuel Macron, anunta o campanie de vaccinare anti-COVID-19 a publicului larg in perioada aprilie-iunie 2021

Presedintele francez Emmanuel Macron a anuntat, marti, ca cea mai mare parte a populatiei va fi vaccinata anti-COVID-19 intre lunile aprilie si iunie din 2021. Asta dupa ce, in prima parte a campaniei de.

Nicolae Ciuca, despre implicarea Armatei in campania de vaccinare anti-COVID-19: Punem la dispozitie atat resursa umana, cat si sistemul de sprijin logistic (VIDEO)

Ministrul Apararii Nationale MApN), Nicolae Ciuca, a vorbit luni seara despre felul in care se va implica Armata in procesul de vaccinare a populatiei impotriva noului coronavirus. Seful MApN a explicat ca Ar.

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID: Ar trebui sa primim in prima transa cel putin 1 milion de doze de vaccin

Medicul Valeriu Gheorghita, desemnat coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva noului COVID-19, in Romania a oferit o serie de detalii cu privire la modul in care se va desfasura aceasta pe teritoriul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )