Libnet.ro
UNICEF

09:15

Judetul din Romania unde se afla cele mai multe mausolee din lume inchinate Primului Razboi Mondial. Hitler, impresionat de osuare

Adevărul Adevărul,
Judetul din Romania unde se afla cele mai multe mausolee din lume inchinate Primului Razboi Mondial. Hitler, impresionat de osuare

In Romania, dar si in lume, exista foarte multe monumente care sa aminteasca de faptele de arme si jertfele militarilor care au luptat in Primul Razboi Mondial. continuă pe Adevărul

Care sunt cei mai mari angajatori din Romania? In ce orase sunt cele mai multe joburi disponibile?

Angajatorii din Romania au scos la concurs peste 220. 000 de persoane in primele sase luni din 2017, cu peste 35% mai mult fata de aceeasi perioada a anului 2016, se arata intr-un studiu eJobs. Cele mai multe joburi disponibile au fost in vanzari,.

intalnire importanta: Sindicalistii din politie i-au prezentat mai multe cereri premierului Tudose (VIDEO)

Sindicatul National al Agentilor de Politie a avut luni o intalnire la Palatul Victoria cu premierul Mihai Tudose. Aceasta intalnire are loc in contextul mortii unui politist din.

Furtuna in Bihor: 16 persoane care se aflau intr-o zona de camping din localitatea Bulz au ajuns la spital. A fost deschis un dosar penal. Cele mai multe victime sunt dintr-o tabara instalata clandestin

16 persoane, intre care sapte minori, au ajuns la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Oradea, ca urmare a furtunii de duminica seara, iar o alta persoana a murit.

Personal medical din Arad pe plaja la Mamaia: cele mai multe probleme ivite sunt la copii

Un echipaj al filialei judetene de Cruce Rosie Arad s-a aflat, timp de o saptamana, pe litoralul romanesc pentru a acorda primul ajutor, dar si pentru a-i atentiona pe turistii din statiunea Mamaia.

Cele mai grave patru probleme ale litoralului romanesc

Oamenii din turism reclama mai multe lucruri, de la constructiile haotice la promovarea externa inexistenta.

Prognoza meteo: Romania, parjolita de seceta. Care vor fi cele mai afectate zone, cat va ploua in urmatoarele trei luni

Seceta va cuprinde in urmatoarea perioada suprafete tot mai intinse, cele mai afectate fiind cele din sud si sud-est. Previziunile meteorologilor pentru perioada august-octombrie 2017 sunt sumbre. Precipitatii vor fi foarte putine si caldura excesiva ne va topi. Se anunta si furtuni periculoase in luna august.

Probleme pe aeroportul Otopeni! Mai multe curse aeriene au intarzieri de zeci de minute

Mai multe curse aeriene de pe aeroportul Otopeni au intarzieri. Valentin Ioradche, purtator de cuvant al aeroportului, a declarat la Realitatea TV ca incepand cu ora 13, mai multe curse.

Furtuna devastatoare in Galati. Mai multe persoane au fost ranite, iar zeci de masini au fost avariate

Mai multe persoane au fost ranite, zeci de masini au fost avariate si peste o suta de copaci au fost doborati, in urma unei furtuni puternice care a izbucnit in zona Galatiului.

Localitati din 11 judete, afectate de furtunile din ultimele 24 de ore. Zeci de copaci au cazut pe masini sau pe drumuri, iar mai multe curti au fost inundate. Comandament de urgenta la Primaria Capitalei

In ultimele 24 de ore, pompierii militari au intervenit in 11 judete pentru inlaturarea efectelor negative ale ploilor abundente. Peste 40 de arbori au cazut pe carosabil sau masini, iar mai multe imobile, curti si subsoluri au fost inundate, informeaza Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU).

Incident in Golful Persic: O nava de patrulare americana a tras mai multe focuri de avertizare catre o ambarcatiune iraniana

O nava de patrulare americana a tras mai multe focuri de avertizare catre o ambarcatiune iraniana care s-a apropiat la 150 de metri si a ignorat toate avertismentele, informeaaza oficiali ai Pentagonului, citati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )