Libnet.ro
UNICEF

11:45

Care sunt cei mai mari angajatori din Romania? In ce orase sunt cele mai multe joburi disponibile?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt cei mai mari angajatori din Romania? In ce orase sunt cele mai multe joburi disponibile?

Angajatorii din Romania au scos la concurs peste 220. 000 de persoane in primele sase luni din 2017, cu peste 35% mai mult fata de aceeasi perioada a anului 2016, se arata intr-un studiu eJobs. Cele mai multe joburi disponibile au fost in vanzari,. continuă pe Wall-Street Ro

Top 15 tari din intreaga lume unde oamenii sunt cei mai sanatosi. Pe ce loc se afla Romania

In indexul celor mai sanatoase tari din lume in 2017, realizat de Bloomberg , Romania nu s-a clasat nici macar in top 50. Fiecare tara din index a fost clasificata pe baza unor variabile precum: speranta de viata, cauzele de deces si riscurile pentru.

Miscare fara precedent: cei mai importanti judecatori din Cehia denunta incercarea guvernului Poloniei de a controla justitia

Sefii celor mai importante curti din Cehia, alaturi de procurorul-sef si avocatul poporului, denunta proiectul majoritatii guvernamentale din Polonia de a permite politicenilor sa numeasca judecatorii curtii supreme. Magistratii cehi critica ceea ce ei considera o amenintare la adresa valorilor civilizatiei europene si a drepturilor fundamentale, potrivit Reuters.

Cum incepi o afacere in domeniul medical si care sunt cele mai profitabile specializari

Cabinetele si clinicile medicale private sunt tot mai cautate de romani, astfel incat businessurile din domeniul sanitar au prosperat an de an.

FOTO intalnire surpriza intre Simona Halep si unul dintre cei mai mari fotbalisti romani: Tu esti motivul pentru care toti ne-am indragostit de tenis

Simona Halep se bucura din plin de vacanta pe care si-a luat-o dupa turneul de la Wimbledon si deocamdata sta departe de terenul de tenis.

Zi de DOLIU pentru lumea muzicii: Unul dintre cei mai mari COMPOZITORI romani a murit chiar de ziua sotiei sale! (FOTO si VIDEO)

Compozitorul si muzicianul roman, Dumitru Lupu, s-a stins din viata in dimineata zilei de sambata, in ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanta chemati la fata locului. Daniela.

Test de cultura generala despre muntii Romaniei. Care sunt cei mai tineri masivi muntosi din tara noastra

Va propunem un test de cultura general ce are ca tematica muntii din tara noastra. Ne puteti scrie la sectiunea comentarii cate raspunsuri ati stiut.

Vicepresedinte PSD Iasi: Catalin Ivan, exclus din PSD, nu urmareste decat compromiterea si distrugerea celui mai puternic partid din Romania

Vicepresedintele PSD Iasi Ovidiu Laicu sustine ca europarlamentarul Catalin Ivan nu are nicio legitimitate sa vorbeasca despre o noua constructie in PSD, pentru ca a fost exclus din partid si nu urmareste decat compromiterea si distrugerea celui mai puternic partid din Romania, relateaza News. ro. Laicu cere conducerii PSD Iasi sa clarifice odata pentru totdeauna faptul ca Ivan nu mai este membru al formatiunii.

Romanii se muta: orasele care atrag cei mai multi si cei mai putini migranti

Orasele din Transilvania au atras, in ultimii sase ani, cei mai multi migranti, se arata intr-un raport emis de Banca Mondiala. Romanii care isi schimba domiciliul o fac din motive personale, datorita studiilor sau locului de munca.

Motivul pentru care o comuna din Romania n-are cimitir, iar mortii sunt ingropati in gradina

Ceru Bacainti este comuna din judetul Alba care are cei mai putini locuitori, circa 260, iar jumatate dintre ei sunt trecuti de 60 de ani. Asa se face ca preotul Remus Stoica, care slujeste la biserica din.

Wonder Woman a devenit filmul lansat vara care a generat cele mai mari incasari la box office-ul intern: ce record a depasit

Wonder Woman, cu Gal Gadot in rolul principal, a devenit filmul lansat vara care a generat cele mai mari incasari la box office-ul intern, depasind recordul precedent stabilit de Gardienii Galaxiei Vol.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )