Libnet.ro
UNICEF

10:00

Jumatate dintre restaurantele din Romania nu au profit. ...

România Liberă România Liberă,
Jumatate dintre restaurantele din Romania nu au profit. ...

Mai mult de jumatate dintre restaurantele din Romania nu sunt profitabile, din cauza scaderii consumului, iar aproximativ 50. 000 de angajati risca sa-si piarda locurile de munca daca acestea se inchid, a declarat luni intr-o conferinta Mohammad Murad, presedintele Federatiei Patronatelor din Turism, potrivit Mediafax. Cel putin 50% din restaurantele din Romania nu merg in profit in momentul acesta. Sunt 50. 000 de angajati care au probleme. Ganditi-va ca Oltchim are doar 3. 000 de oameni, a . continuă pe România Liberă

Cat costa noul Logan si de cand vi-l puteti cumpara din Romania. DOCUMENTUL cu toate ofertele de preturi

Reprezentantii Automobile Dacia au publicat preturile, datele tehnice si dotarile cu care noua versiune Logan ajunge pe piata din Romania. Cea mai ieftina varianta costa cu 190 de euro mai mult decat pana.

Reghecampf: Trebuia sa marcam mai mult

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei FC Steaua, s-a declarat multumit de rezultatul partidei cu Viitorul Constanta, dar considera ca jucatorii sai puteau sa marcheze mai mult.

Titus Corlatean: Regret profund situatia oficialului de la Chisinau, o vad mai mult ca pe un accident

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a decarat, referitor la cazul atasatului militar la Chisinau, ca regreta incidentul, pe care il considera mai mult un accident si ca va cere tuturor diplomatilor.

Titus Corlatean, despre cazul diplomatului de la Chisinau: Regret situatia, o vad mai mult ca pe un accident

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a decarat, duminica, la Brasov, ca regreta incidentul in care a fost implicat atasatul ambasadei romaniei la Chisinau, pe care il considera mai mult un accident si.

Sulfina Barbu propune revocarea mandatului parlamentarilor care absenteaza mai mult de 50% de la program

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a propus revocarea mandatului pentru parlamentarii care absenteaza mai mult de 50% din timpul de lucru in Parlament si alegeri partiale in colegiul pe care-l reprezinta,.

Sulfina Barbu propune revocarea mandatului parlamentarilor care absenteaza mai mult de 50% din program

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu propune modificarea Constitutiei, astfel incat parlamentarilor care absenteaza mai mult de 50% din timpul de lucru in Parlament sa le fie revocat mandatul, iar in colegiul pe care il reprezinta sa aiba loc alegeri partiale. Ea a anuntat, prin intermediul unui comunicat, ca va demara si o campanie de strangere de semnaturi in acest sens.

Dacia Dokker Stepway nu va fi vandut pe piata din Romania

Proaspat lansat la Salonul Auto de la Istanbul, noul Dokker Stepway nu va fi disponibil si pe piata din Romania. Singura piata care se va bucura de monovolumul cu veleitati sportive va fi Turcia.

Ministrul Afacerilor Externe participa la la a opta reuniune trilaterala a sefilor diplomatiilor din Romania, Bulgaria si Grecia

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, va participa, luni, la cea de a opta reuniune trilaterala a ministrilor Afacerilor Externe din Romania, Bulgaria si Grecia, care se va desfasura la Sofia.

Titus Corlatean participa la Sofia la trilaterala sefilor diplomatiilor din Romania, Bulgaria si Grecia

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, va participa, luni, la a 8-a reuniune trilaterala a ministrilor Afacerilor Externe din Romania, Bulgaria si Grecia. in acest an, reuniunea se va desfasura la Sofia,.

Huckaby: A fost o victorie de echipa. Putem si mai mult decat atat

Foto: fortaviola. ro BC Timba a trecut sambata seara, pe teren propriu, de Energia Rovinari, 96-89 si a obtinut primul succes pe teren propriu. Americanul Rickey Huckaby a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren si principalul marcator al.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )