Libnet.ro
UNICEF

08:30

LA JUMATATEA LUNII OCTOMBRIE Marea Britanie ar putea ajunge la 50.000 de contagieri zilnice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA JUMATATEA LUNII OCTOMBRIE Marea Britanie ar putea ajunge la 50.000 de contagieri zilnice

Pandemia de COVID-19 ia amploare in Marea Britanie, iar contagierile zilnice ar putea ajunge la 50. 000 si numarul deceselor la peste 200 intr-o singura zi la jumatatea lunii octombrie, daca nu sunt luate masuri pentru a frana raspandirea coronavirusului. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus: Marea Britanie ar putea ajunge la 50.000 de contagieri zilnice in luna octombrie

Pandemia de COVID-19 ia amploare in Marea Britanie, iar contagierile zilnice ar putea ajunge la 50. 000 si numarul deceselor la peste 200 intr-o singura zi la jumatatea lunii octombrie, daca nu sunt luate masuri pentru a frana raspandirea coronavirusului, a declarat luni consultantul guvernului pe probleme stiintifice, Patrick Vallance, relateaza EFE si The Guardian, potrivit Agerpres.

CORONAVIRUS |Marea Britanie ar putea ajunge la 50.000 de cazuri noi pe zi

Numarul cazurilor de coronavirus creste semnificativ in Marea Britanie,infectarilezilnice putand sa ajungala 50. 000, iar numarul deceselor la peste 200 intr-o singura zi la jumatatea lunii oc.

CORONAVIRUS |Marea Britanie ar putea intra din nou in carantina

Marea Britanie ar putea intra din nou in carantina, a anuntat ministrul britanic al Sanatatii. Daca numarul infectarilor cu noul coronavirus nu va scadea, Marea Britanie va intra din nou in carantina ca.

Epidemiolog: Marea Britanie va fi nevoita sa reintroduca unele restrictii la nivel national din cauza cresterii numarului cazurilor de coronavirus

Marea Britanie va fi nevoita probabil sa reintroduca unele restrictii la nivel national, din cauza cresterii numarului cazurilor de coronavirus la cel mai ridicat nivel consemnat de la inceputul lunii mai, a declarat un reputat epidemiolog, citat de Reuters.

Nelu Tataru: Suntem pe a doua cocoasa a primul val pandemic. Putem sa ne gandim in a doua jumatate a lunii octombrie ca putem avea si o panta descendenta

Ministrul Sanatatii a declarat luni ca, momentan, Romania se afla pe a doua cocoasa a primul val pandemic. Daca se vor respecta regulile in vigoare, din a doua jumatate a lunii octombrie tara noastra ar.

NELU TATARU: Speram ca din a doua jumatate a lunii octombrie sa mergem pe o panta descendenta a cazurilor de COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, la Piatra-Neamt, ca se asteapta ca din a doua jumatate a lunii octombrie Romania sa intre pe o panta descendenta a numarului de cazuri de COVID-19.

COVID-19: Marea Britanie se pregateste de restrictii tot mai dure dupa ce numarul deceselor cauzate de coronavirus a explodat

Marea Britanie se va confrunta cu o rata de deces in crestere exponentiala din cauza COVID-19 in decurs de cateva saptamani, cu exceptia cazului in care guvernul Boris Johnson se indreapta urgent catre.

Boris Johnson: Marea Britanie se indreapta spre al doilea val de COVID-19

Premierul Boris Johnson a afirmat ca Marea Britanie se indreapta spre al doilea valde infectari cu COVID-19.

Vesti proaste pentru romanii din Marea Britanie: 46% din companii anunta concedieri

Majoritatea companiilor din Marea Britanie planuiesc sa opreasca recrutarile si angajarile din cauza pandemiei, alte 46% anuntand ca vor face concedieri.

DIICOT a gasit manuscrise cu opere ale lui Galileo, Isaac Newton sau Goya, furate in 2017 din Marea Britanie

DIICOT a gasit, miercuri, in urma unei perchezitii in judetul Neamt, carti si manuscrise vechi, in valoare de 2,5 milioane de lire sterline, cu opere ale lui Galileo, Isaac Newton sau Goya, care au fost furate in 2017 din Marea Britanie, se arata intr-un comunicat transmis vineri, scrie News.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )