Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jurma: Noua tulpina SARS-CoV-2, care provoaca panica in Europa, a ajuns si in Romania

Antena3 Antena3,
Jurma: Noua tulpina SARS-CoV-2, care provoaca panica in Europa, a ajuns si in Romania

Efectul noii tulpini de coronavirus din Marea Britanie: numarul cazurilor a crescut cu 40% in doua saptamani. Cercetatorul Octavian Jurma a afirmat, sambata, la Antena 3 ca aceasta noua tulpina a ajuns cu siguranta si in Romania. continuă pe Antena3

Octavian Jurma: Noua tulpina de coronavirus a ajuns si in Romania!

Noua tulpina de coronavirus, de 70 de ori mai contagioasa, ar fi ajuns si in Romania, sustine medicul si cercetatorul Octavia Jurma. Daca noua tulpina este detectata in Australia, care este atat de departe si unde se testeaza deja anticipativ, este absolut sigur ca s-a inmultit si in Europa si cu siguranta a ajuns si in Romania, a declarat cercetatorul.

Medicul Octavian Jurma: Noua tulpina de coronavirus cu siguranta este si in Romania, doar ca noi nu o putem detecta

Epidemiologul si cercetatorul Octavian Jurma sustine ca noua tulpina de coronavirus, depistata in Marea Britanie, se afla deja si in Romania, doar ca nu a fost detectata din pricina aparaturii de.

Noua tulpina de COVID-19, foarte aproape de Romania. Ce se intampla in aceste momente la granita

Noua tulpina de COVID-19 se extinde cu pasi rapizi in mai multe tari din Europa. Cea mai recenta informatie primita din partea autoritatilor face referire la un caz identificat la granita cu Ucraina, intr-o regiune care se invecineaza cu tara noastra la nord, numita Transcarpatia. Cine este pacientul infectat cu noua tulpina de COVID-19 Potrivit .

in Danemarca au fost depistate 33 de cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

33 de infectari cu noua tulpina de coronavirus au fost identificate in Danemarca, tulpina care se raspandeste rapid in unele zone din Marea Britanie, potrivit autoritatilor, relateaza Reuters, citata deAgerpres.

COVID - Primul caz in Franta cu noua tulpina aparuta in Marea Britanie

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina de virus aparuta in Marea Britanie a fost depistata vineri in Franta, la Tours centru), a anuntat Ministerul Sanatatii, citat de AFP.

Al doilea caz de infectare cu noua tulpina de coronavirus, descoperit in Italia

Pacientul infectat cu noua tulpina de coronavirus sustine ca nu a avut contact cu persoane din Marea Britanie. Este al doilea caz depistat in Italia.

Noua tulpina de COVID-19 se afla deja in majoritatea tarilor europene, conform expertilor britanici

Neil Ferguson, director la Centrul MRC pentru Analiza Bolilor Infectioase din cadrul Imperial College din Londra, spune ca noua tulpina de coronavirus aparuta in Marea Britanie s-a extins deja, cel mai probabil, in majoritatea tarilor europene.

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina care circula in Regatul Unit a fost inregistrat in Suedia

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina de coronavirus care circula in Regatul Unit a fost detectat in Suedia, au anuntat astazi autoritatile sanitare suedeze.

Noua tulpina de COVID a ajuns in Franta, in ciuda blocadei pe care Parisul a impus-o persoanelor care vin din Anglia

Franta a confirmat primul caz de persoana infectata cu noua tulpina de coronavirus, mult mai contagioasa, identificata recent in Marea Britanie.

Germania: Prima persoana infectata cu noua tulpina a SARS-COV-2, dupa ce s-a intors din Londra

Germania a inregistratjoiprimul caz de infectare cu noua tulpina a virusuluiSARS-COV-2. Este vorba despre o femeie care a calatorit recent in Marea Britanie, tara in care se presupune ca ar fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )