Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jurnal cipriot. Cea mai lunga masa din lume

Hotnews Hotnews,
 Jurnal cipriot. Cea mai lunga masa din lume

Cipriotii mananca fix ca si cum ar muri maine si isi construiesc case ca si cum ar trai pentru totdeauna, asta-i proverbul preferat in Cipru si ca o amenintare, pluteste peste orice inceput de masa. continuă pe Hotnews

VIDEO Cea mai lunga calatorie cu trenul: ruta China-Spania, 9977 km in 21 de zile

21 de zile este perioada de timp necesara pentru a finaliza cea mai lunga calatorie cu trenul din lume. Trenul a plecat pe 18 noiembrie din Yiwu, China, si va ajunge la Madrid, in Spania. Cursa face parte din Noul Drum al Matasii, un proiect chinez care incearca sa obtina controlul asupra transportului transcontinental de marfa intre Asia si Europa, noteaza Sploid.

O romanca a castigat cel mai dur ultramaraton din lume, desfasurat in Antarctica

O romanca a castigat cel mai dur ultramaraton din lume, cel din Antarctica, la minus 25 de grade Celsius. Adriana Istrate a devenit, astfel, prima romanca invingatoare intr-un ultramaraton, parcurgand o suta.

Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 10 grade, a fost inregistrata la Miercurea Ciuc si Toplita

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus 10 grade Celsius, s-a inregistrat, miercuri dimineata, la Miercurea Ciuc si la Toplita, in judetul Harghita, informeaza Mediafax. Potrivit meteorologilor,.

Cea mai scazuta temperatura din zonele locuite. Ce-au gasit oamenii cand au iesit din casa in aceasta dimineata

Statiile meteo din Miercurea Ciuc si Toplita au inregistrat miercuri cea mai scazuta temperatura a sezonului la nivel national din zonele locuite, mercurul termometrelor coborand pana la minus 10 grade.

China a inaugurat cea mai lunga linie feroviara

Un tren de marfa cu 82 de vagoane ar trebui sa ajunga la destinatia sa din Spania in 21 de zile, strabatand aproape 10. 000 de km prin sase tari, transmite site-ul Russia Today.

China a inaugurat cea mai lunga ruta feroviara

Un tren de marfa cu 82 de vagoane ar trebui sa ajunga la destinatia sa din Spania in 21 de zile, strabatand aproape 10. 000 de km prin sase tari, transmite site-ul Russia Today.

Cel mai rapid pianist din lume, invitat special la Sinteza Zilei

Credeati ca ati aflat in aceste zile tot ce e mai rau despre mafia imobiliara si oamenii sai? Nici vorba! Stiati ca Procurorul Sef al DIICOT era sa fie recompensata chiar cu functia de Procuror General al.

Unde s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din tara, in aceasta dimineata

Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 10 grade Celsius, s-a inregistrat an aceasta dimineata in doua localitati din estul Transilvaniei, conform meteorologilor.

Cel mai prost hot din lume? Si-a primit pedeapsa pe loc

De-a lungul timpului au aparut numeroase stiri care exemplificau cat de departe poate sa mearga prostia si, uneori, ghinionul hotilor. Cat era fictiune, cat era realitate, este greu de spus. Pe LiveLeak a fost.

De la noi se pot cumpara cei mai frumosi trandafiri din lume

Reporter: De ce o florarie online? Are lumea incredere sa cumpere flori online? Comenzibuchete: Noi activam in acest domeniu de sapte ani, avem doua florarii in Bucuresti, iar acest http://www. comenzibuchete. ro/magazin de flori online reprezinta un pas firesc in evolutia noastra, un pas necesar pentru a urma tendintele pietei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )