Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 10 grade, a fost inregistrata la Miercurea Ciuc si Toplita

B1 B1,
Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 10 grade, a fost inregistrata la Miercurea Ciuc si Toplita

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus 10 grade Celsius, s-a inregistrat, miercuri dimineata, la Miercurea Ciuc si la Toplita, in judetul Harghita, informeaza Mediafax. Potrivit meteorologilor,. continuă pe B1

Unde s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din tara, in aceasta dimineata

Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 10 grade Celsius, s-a inregistrat an aceasta dimineata in doua localitati din estul Transilvaniei, conform meteorologilor.

Cea mai scazuta temperatura din zonele locuite. Ce-au gasit oamenii cand au iesit din casa in aceasta dimineata

Statiile meteo din Miercurea Ciuc si Toplita au inregistrat miercuri cea mai scazuta temperatura a sezonului la nivel national din zonele locuite, mercurul termometrelor coborand pana la minus 10 grade.

-10 grade, inregistrate la Miercurea Ciuc si Toplita

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus 10 grade Celsius, s-a inregistrat, miercuri dimineata, la Miercurea Ciuc si la Toplita, in judetul Harghita, relateaza Mediafax.

Jurnal cipriot. Cea mai lunga masa din lume

Cipriotii mananca fix ca si cum ar muri maine si isi construiesc case ca si cum ar trai pentru totdeauna, asta-i proverbul preferat in Cipru si ca o amenintare, pluteste peste orice inceput de masa.

A fost cea mai puternica eruptie din ultimele sase decenii. Un nou urias s-a trezit la viata

Vulcanul Fogo, punctul culminant al arhipelagului Capul Verde, a intrat in eruptie sambata seara, dupa aproape 20 de ani de la ultima sa activitate, a anuntat duminica Ministrul Administratiei Interne, citat de.

Contrabanda cu tigarete a atins cel mai scazut nivel din acest an

Piata neagra a tigaretelor a inregistrat in septembrie o scadere cu 1,6 puncte procentuale, la 15,4%, de la 17% in iulie , cel mai scazut nivel din acest an, insa peste media anuala din ultimii doi ani, de circa 13%, cea mai afectata regiune fiind cea.

Iohannis: Coruptia e, de departe, cea mai mare problema de siguranta nationala

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri dimineata, ca cea mai mare problema de siguranta nationala este coruptia. Trebuie sa intelegem ca o Romanie in care politicieni si oameni de afaceri se unesc pentru a devaliza bugetul public este o Romanie asasinata, a declarat Iohannis la conferinta Anti-corruption Sustainability in Romania organizata de Centrul Roman de Politici Europene CRPE).

Gala Wall-Street.ro: FAN Courier, cea mai inovatoare companie cu capital autohton

FAN Courier, cel mai mare jucator din industria de curierat din Romania, fondat in urma 16 ani de trei antreprenori romani, a fost desemnat cea mai inovatoare companie cu capital autohton la Gala wall-street. ro cu tema Inovatia in business, organizata.

Cea mai mare firma de taxi din Brasov a facut bani grei folosind aparate de taxare masluite

Cea mai mare razie din istoria Brasovului, desfasurata marti, a scos la iveala faptul ca Martax, cea mai mare compania de taximetrie din Brasov a facut o evaziune de 5 milioane de lei. Metoda era una simpla: aparatele de taxat erau masluite.

Alimentarea cu energie electrica, afectata in mai multe localitati din Galati in urma cutremurului

Alimentarea cu energie electrica a fost afectata, sambata seara, in mai multe localitati din judetul Galati, in urma cutremurului de 5,7 grade pe scara Richter, produs in zona Vrancea, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )