Libnet.ro
UNICEF

19:00

Jurnal Eurovision 2014: Optimism in echipa Romaniei dupa a doua repetitie

Hotnews Hotnews,
 Jurnal Eurovision 2014: Optimism in echipa Romaniei dupa a doua repetitie

?Reprezentantii Romaniei la Eurovision au sustinut sambata seara cea de-a doua repetitie pe scena de la BW Hallerne, Copenhaga. Pe 8 mai, Paula Seling si OVI canta in semifinala 2. Se vede clar ca e mai bine, dar mai e de lucru pana la ceea ce ne dorim. Este evidenta imbunatatirea fata de prima repetitie, dar spectacolul de pe scena mai are putin pana la forma lui finala, a afirmat sambata seara Liana Stanciu, sefa delegatiei romane la Eurovision 2014, dupa incheierea celei de-a doua repetitii a reprezentantilor nostri pe scena de la BW Hallerne, din Copenhaga. 37 de tari participa la competitia din acest an, Paula Seling si OVI urmand a urca pe scena in cea de-a doua semifinala, pe 8 mai si - daca se califica - in finala din 10 mai. continuă pe Hotnews

VIDEO FOTO Eurovision 2014: Paula si Ovi, concert ad-hoc pe strazile din Copenhaga. Artistii se pregatesc pentru a doua repetitie

1 si 2 mai au fost zile libere, dar incarcate, pentru Paula si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014. Desi nu au avut repetitii, cei doi artisti au avut multe intalniri, un jam-session pe strazile din Copenhaga, printre turisti si localnici, chiar si un mini-concert la EuroClub.

VIDEO FOTO Paula si Ovi, prima repetitie la Eurovision 2014: Romania va castiga

La doar o zi dupa ce au ajuns la Copenhaga, orasul in care se desfasoara cea de-a 59-a editie a concursului Eurovision, Paula Seling si Ovi au inceput in forta: repetitii, conferinta de presa si o vizita la ambasada Romaniei. inca de la probele de sunet, artistii au avut reactii pozitive din partea presei si a fanilor din toata Europa, iar multi dintre acestia comenteaza ca romanii vor castiga competitia.

Dupa doua zile de gratare, romanii au trecut la miscare in aer liber

Satui dupa doua zile de gratare, multi dintre turistii veniti la munte au profitat de vremea frumoasa si s-au pus pe miscare, ca sa scape de kilogramele in plus. Cei mai curajosi s-au dat cu tiroliana sau au.

Eurovision 2014, in cifre! Este interesant de citit!

Editia din acest an a concursului Eurovision exceleaza la multe aspecte. Cei pasionati de statistici merita sa citeasca urmatoarele detalii privind competitia muzicala ce va avea loc saptamana viitoare la Copenhaga.

Eurovision 2014 in cifre. 500 de voluntari si scena de 40 de tone

Cea de-a 59-a editie a Eurovision Song Contest aduce la Copenhaga o importanta desfasurare de forte, de la scena impresionanta la sutele de voluntari.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )