Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO FOTO Paula si Ovi, prima repetitie la Eurovision 2014: Romania va castiga

Adevărul Adevărul,
VIDEO FOTO Paula si Ovi, prima repetitie la Eurovision 2014: Romania va castiga

La doar o zi dupa ce au ajuns la Copenhaga, orasul in care se desfasoara cea de-a 59-a editie a concursului Eurovision, Paula Seling si Ovi au inceput in forta: repetitii, conferinta de presa si o vizita la ambasada Romaniei. inca de la probele de sunet, artistii au avut reactii pozitive din partea presei si a fanilor din toata Europa, iar multi dintre acestia comenteaza ca romanii vor castiga competitia. continuă pe Adevărul

Prima repetitie! Iata cum va arata show-ul Romaniei la Eurovision!

Paula Seling si Ovi au participat ieri la prima repetitie pentru semifinala Eurovision. Scena este imensa, la fel si ecranele pe care este proiectata o grafica hipnotizanta. Iata cum s-au descurcat artistii romani in prima zi la Copenhaga.

VIDEO Eurovision 2014: Primele impresii din Copenhaga, dupa un zbor cu peripetii si pasapoarte pierdute

Dupa intamplari neasteptate in aeroporturi, Paula Seling si Ovi Jacobsen, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014, au ajuns, marti seara, la Copenhaga. Artistii nostri au facut fotografii pentru sustinatorii din Romania si din strainatate, iar miercuri dimineata au transmis si mesaje video. Interpretii piesei Miracle au prima repetitie in aceasta seara, pe scena unde vor performa in a doua semifinala Eurovision.

VIDEO Eurovision 2014: Primele impresii din Copenhaga

Cum au ajuns in Danemarca, Paula Seling si Ovi Jacobsen au facut fotografii pentru sustinatorii din Romania si din strainatate, iar de dimineata au transmis si mesaje video. Interpretii piesei Miracle au prima repetitie astazi, pe scena unde vor performa si in a doua semifinala Eurovision.

VIDEO Paula Seling si Ovi au lansat videoclipul pentru piesa cu care vor reprezenta Romania, la Eurovision 2014

Au reusit sa cucereasca inimile romanilor si nu numai, in 2010, la Eurovision, cand au obtinut locul 3 in cadrul.

Eurovision 2014, in cifre! Este interesant de citit!

Editia din acest an a concursului Eurovision exceleaza la multe aspecte. Cei pasionati de statistici merita sa citeasca urmatoarele detalii privind competitia muzicala ce va avea loc saptamana viitoare la Copenhaga.

Eurovision 2014 in cifre. 500 de voluntari si scena de 40 de tone

Cea de-a 59-a editie a Eurovision Song Contest aduce la Copenhaga o importanta desfasurare de forte, de la scena impresionanta la sutele de voluntari.

FOTO Paula si Ovi, mesaj de la revedere, la aeroport: Am ramas cu un vis neimplinit. Vrem sa ajungem pe locul I

Cu mai putin de doua ore inainte de a zbura spre Copenhaga, cu drapelul in brate si zambetele pe buze, Paula Seling si Ovi Jacobsen, artistii care ne vor reprezenta la Eurovision cu piesa Miracle, si Liana Stanciu, sefa delegatiei romane in concurs, au dat ultimele declaratii, in cadrul unei conferinte ce a avut loc in aeroport.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )