Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un jurnalist grec a fost arestat pentru dezvaluirea celor mai mari evazionisti ai tarii

Antena3 Antena3,
Un jurnalist grec a fost arestat pentru dezvaluirea celor mai mari evazionisti ai tarii

Politia din Grecia l-a arestat pe unul dintre cei mai importanti jurnalisti din tara, dupa ce ziarul pe care-l detine, HotDoc, a pubicat asa numita Lista Lagarde, care contine identitatea a peste 2000 de. continuă pe Antena3

Un jurnalist grec a fost arestat pentru ca a publicat o lista cu milionari greci cu conturi in Elvetia

Jurnalistul grec Kostas Vaxevanis a fost arestat duminica dupa ce a publicat o lista cu 2. 059 de nume ale unor milionari eleni cu conturi in Elvetia, transmite The Guardian. Aceeasi lista a fost transmisa.

Un jurnalist elen a fost arestat pentru publicarea listei milionarilor greci cu bani in Elvetia.

Un jurnalist elen a fost arestat duminica pentru dezvaluirea numelor de pe o misterioasa lista de milionari greci cu conturi in Elvetia si va comparea in fata procuraturii din Atena, potrivit unei surse din politie, transmite AFP. Jurnalistul Kostas Vaxevanis a publicat circa 2. 059 de nume de pe o lista transmisa autoritatilor elene in 2010 de Christine Lagarde, pe atunci ministru de Finante al Frantei, citat de Mediafax. Ministrul grec de Finante din 2010, George Papaconstantinou, caruia i-a .

Marea Britanie, dosarul pradatorului sexual Jimmy Savile: Fostul star pop Gary Glitter a fost arestat pentru agresiuni sexuale impotriva minorilor

Scandalul Jimmy Savile, fostul animator vedeta al BBC suspectat de agresiuni sexuale asupra minorilor de-a lungul a cinci decenii, a capatat o noua amploare duminica dupa arestarea, la Londra, a unui ex-star pop, Gary Glitter, condamnat deja in treut pentru pedofilie, scrie AFP.

Un jurnalist elen a fost arestat, dupa ce a dezvaluit o lista cu milionari greci care au conturi in Elvetia

Un jurnalist elen a fost arestat duminica pentru dezvaluirea numelor de pe o misterioasa lista de milionari greci cu conturi in Elvetia si va comparea in fata procuraturii din Atena, potrivit unei surse din.

Castelul Bran, inclus intr-un top al celor mai inspaimantatoare zece destinatii de Halloween

Castelul Bran a fost inclus intr-un top al celor mai inspaimantatoare zece destinatii de Halloween, realizat de un site turistic, alaturi de alte locuri celebre pentru istorii terifiante precum Hollywood si.

Preedintii celor mai importante banci spaniole ii cer premierului sa solicite sprijin financiar international

Presedintii celor mai importante banci din Spania ii cer premierului Mariano Rajoy sa ceara cat mai repede in mod oficial sprijin financiar international pentru redresarea sistemului, relateaza sursele de presa.

Presedintii celor mai importante banci spaniole ii cer premierului sa solicite sprijin financiar international

In Spania, presedintii celor mai importante banci ii cer premierului Mariano Rajoy sa ceara cat mai repede in mod oficial sprijin financiar international pentru redresarea sistemului. La rindul sau, seful guvernului spune ca va cere ajutorul numai daca va considera ca este in interesul tarii.

Angela Merkel cere celor mai mari economii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar

Cancelarul german Angela Merkel cere celor mai mari economii ale lumii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar, masurile intreprinse pana acum fiind insuficiente, in opinia oficialului german,.

Jurnalist grec arestat pentru Lista Lagarde, a milionarilor greci suspectati de evaziune fiscala

Celebra lista a milionarilor greci suspectati de evaziune fiscala, care fusese pierduta de autoritati, a fost publicata prestigioasa revista Hot Pot.

Citigroup, amendata cu 2 milioane de dolari pentru dezvaluirea de informatii inainte de ...

Citigroup a fost amendata vineri cu 2 milioane de dolari de autoritatile de rglementare din Massachusetts, dupa ce un analist al bancii a dezvaluit informatii confidentiale despre oferta publica initiala a Facebook, potrivit Mediafax. Banca a incalcat reglementarile in domeniul instrumentelor financiare intrucat angajatii sai nu au supravegheat un analist junior care a transmis prin email informatii confidentiale privind opiniile Citigroup despre oferta Facebook, relateaza CNBC. Analistul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )