Libnet.ro
UNICEF

23:31

Jurnalist roman, in mijlocul epidemiei cu coronavirus din China: Numarul recuperarilor l-a depasit pe cel al mortilor

Antena3 Antena3,
Jurnalist roman, in mijlocul epidemiei cu coronavirus din China: Numarul recuperarilor l-a depasit pe cel al mortilor

Numarul pacientilor care s-au recuperat dupa infectia cu coronavirus l-a depasit pe cel al mortilor, a anuntat corespondentul China Radio International, Rares Cosma, intr-o interventie telefonica la emisiunea Conspiratii, de la Antena 3. continuă pe Antena3

Televiziunea de stat din Rusia promoveaza teorii conspirative: Trump este in spatele epidemiei coronavirus din China. Explicatiile moderatorului, halucinante

Televiziunea de stat din Rusia a promovat o teorie conspirativa potrivit careia coronavirus a fost fabricat in laboratoarele americane la comanda presedintelui SUA, Donald Trump, scrie The Moscow Times.

Cum e viata pe vasul de croaziera prins in mijlocul epidemiei de coronavirus cu 17 romani la bord: Zilele de lux s-au dus

Vacanta de vis de-a lungul Asiei estice pe un vas de croaziera s-a transformat intr-o asteptare marcata de frica si incertitudine si, pe alocuri, umor negru pentru cei 2. 666 de pasageri care s-au trezit prinsi in mijlocul epidemiei de coronavirus dupa ce un pasager debarcat la Hong Kong a fost depistat pozitiv.

LIVETEXT Coronavirusul din China. Bilantul mortilor a depasit 700 si se apropie de cel consemnat in timpul epidemiei SARS Un american si un japonez au murit in Wuhan

Noua epidemie de coronavirus din China este pe cale sa ajunga la un bilant al mortilor mai mare decat SARS, numarul deceselor crescand sambata cu 86, pana la 722, transmite Reuters. Pandemia SARS, provocata tot de un coronavirus care a sarit de la animale la oameni, a ucis, in 2002-2003, la nivel global, 774 de persoane. 31 Mai multi experti americani in boli infectioase asteapta inca aprobarea de a intra in China13. 26 Vela: Sper ca luni sa fie deblocata OUG privind termoscanerele si carantina, altfel avem o problema grava13. 04 Profesoara din Suceava care s-a intors din China nu este infectata cu coronavirus 12. 57 Cinci cetateni britanici au fost diagnosticati cu coronavirus in Franta11. 19 Autoritatile chineze au interzis Foxconn, furnizor Apple, sa reinceapa productia pe 10 februarie10. 52 Al doilea spital construit de urgenta in Wuhan isi incepe activitatea10. 04 China, fabrica lumii, presata de marile companii sa reinceapa productia .

Producatorii de haine din Turcia se asteapta la comenzi sporite dupa epidemia de coronavirus din China

Mai multi retaileri de haine care isi produc articolele de imbracaminte in China poarta discutii cu firmele turcesti pentru mutarea productiei in Turcia, au declarat doi oficiali din acest sector pentru Reuters, unul estimand chiar ca noile comenzi s-ar putea ridica la aproximativ doua miliarde de dolari.

CE NI SE ASCUNDE? Persoanele UCISE de CORONAVIRUS ar depasi 24.000! Afla ADEVARATELE CIFRE! INFORMATII SECRETE... (FOTO)

Uluitor! Se pare ca proportiile epidemiei de coronavirus din China ar fi cu totul altele fata de cifrele facute publice! SOC TOTAL LA PRO TV! CABRAL IBACKA A FACUT ANUNTUL: ADIO, CASNICIE! NICIO SANSA.

Alerta de CORONAVIRUS la Galati: 13 persoane venite din China, in carantina

Alerta la Galati! 13 persoane, dintre care cinci cetateni chinezi si opt romani, veniti in Galati, din China, sunt tinuti in carantina la domiciliu. Directia de Sanatate Publica DSP) Galati.

Metoda inedita prin care Putin se fereste de coronavirusul din China

Coronavirusul din China a speriat pe multa lume. Inclusiv pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin. Coronavirusul din China s-a raspandit rapid in multe colturi ale lumii. A depasit granitele.

Exclusiv! Un prefosor roman care s-a reintors din China a avut un soc pe Aeroportul Otopeni: Controlul a fost deficitar. Nu exista niciun scaner termal!

Scenarii sumbre pentru Romania. Autoritatile se pregatesc de o epidemie a imbolnavirilor cu coronavirus pe o perioada care s-ar putea intinde de la trei luni la un an. Guvernul a stabilit stocurile de echipamente medicale ce urmeaza a fi folosite in cazul unor imbolnaviri in masa. Un profesor roman plecat in China a vorbit pentru Antena 3 despre situatia grava din focarul epidemiei.

Exclusiv! Un profesor roman care s-a reintors din China a avut un soc pe Aeroportul Otopeni: Controlul a fost deficitar. Nu exista niciun scaner termal!

Scenarii sumbre pentru Romania. Autoritatile se pregatesc de o epidemie a imbolnavirilor cu coronavirus pe o perioada care s-ar putea intinde de la trei luni la un an. Guvernul a stabilit stocurile de echipamente medicale ce urmeaza a fi folosite in cazul unor imbolnaviri in masa. Un profesor roman plecat in China a vorbit pentru Antena 3 despre situatia grava din focarul epidemiei.

VIDEO Coronavirus: Numarul victimelor din China a ajuns la 563, cea mai mare crestere in doar 24 de ore

Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 563 in China, iar expertii in domeniul sanatatii se pregatesc de o reuniune care va avea loc la Geneva, saptamana viitoare, in incercarea de a dezvolta un vaccin care sa combata infectia, scrie Guardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )