Libnet.ro
UNICEF

14:30

Jurnalista australiana, arestata oficial in China dupa mai multe luni de detentie

Adevărul Adevărul,
Jurnalista australiana, arestata oficial in China dupa mai multe luni de detentie

Jurnalista australiana Cheng Lei a fost arestata oficial in China, sub acuzatia de spionaj, dupa ce a petrecut mai multe luni in detentie, a anuntat guvernul de la Canberra, citeaza BBC. continuă pe Adevărul

Jurnalista australiana, arestata oficial in China dupa mai multe luni de detentie

Jurnalista australiana Cheng Lei a fost arestata oficial in China, sub acuzatia de spionaj, dupa ce a petrecut mai multe luni in detentie, a anuntat guvernul de la Canberra.

Fostul sef al IPJ Arad a ajuns la comanda IPJ Vaslui, dupa mai multe luni de incapacitate temporara de munca

Comisarul sef Ioan Tamas Marcu, fost inspector sef al Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Arad, a ajuns, intr-un final, la comanda IPJ Vaslui la mai bine cinci luni de cand a fost detasat in aceasta functie. Detasarea sa ar urma sa expire la sfarsitul lunii februarie.

SORIN CIMPEANU, DESPRE PRIMA ZI DE SCOALA: in cele mai multe scoli regulile s-au respectat mai mult decat m-as fi asteptat

Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni seara, la Realitatea Plus, ca in cele mai multe scoli regulile s-au respectat si ca lucrurile s-au derulat bine, referindu-se la revenirea copiiilor la scoala. Cimpeanu a mai spus ca este optimist si nu crede ca Romania va ajunge in situatia de a inchide din nou scolile in scurt timp.

Petrecere ilegala in Centrul Vechi: Mai multe vedete, sanctionate (VIDEO)

Chef in plina pandemie intr-un local de fite din centrul Capitalei! Mai multe personaje mondene printre care si Bianca Dragusanu au petrecut pe muzica lui Adrian Minune, fara sa tina cont de regulile pe care.

Prognoza meteo. Cod galben de ceata si precipitatii mixte in mai multe judete ale tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis, pentru duminica dimineata, trei coduri galbene pentru mai multe judete ale tarii. Astfel, pana la ora 9, in judetele Bacau, Galati,.

DIN CAUZA DEFICITULUI DE SEMICONDUCTORI LA NIVEL MONDIAL Renault si Stellantis suspenda productia de vehicule la mai multe fabrici

Renault si Stellantis au anuntat, ieri, ca sunt nevoite sa suspende productia de vehicule la mai multe fabrici, din cauza deficitului de semiconductori la nivel mondial.

Prognoza meteo. Cod galben de vant si ceata in mai multe judete ale tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis, pentru sambata dimineata, doua coduri galbene pentru mai multe judete ale tarii. Mai exact, pana la ora 9, in judetele Constanta.

O minora si alte doua fete, obligate sa isi vanda trupurile in hoteluri din mai multe orase din Romania

Trei fete, dintre care o minora, au fost obligate sa se prostitueze in mai multe locatii din Romania. Politistii au batut la usa traficantilor ieri dimineata.

IN URMA EXPLOZIEI UNEI CONDUCTE DE GAZ IN ORASUL MEMMINGEN Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite in explozia unei conducte de gaz in orasul Memmingen, situat in sudul Germaniei, a relatat astazi cotidianul Bild, care citeaza un purtator de cuvant al politiei.

Zeci de cazuri de infectare cu noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe, la probe recoltate in Bucuresti

Reprezentantii Medlife afirma ca, in urma analizei aleatorii a 90 de probe din mai multe orase ale tarii, s-a constatat ca 24 dintre acestea contineau noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe dintre acestea - 19 - au fost probe recoltate din Bucuresti, restul fiind din Cluj, Tecuci, Resita si Timisoara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )