Libnet.ro
UNICEF

11:30

DIN CAUZA DEFICITULUI DE SEMICONDUCTORI LA NIVEL MONDIAL Renault si Stellantis suspenda productia de vehicule la mai multe fabrici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA DEFICITULUI DE SEMICONDUCTORI LA NIVEL MONDIAL Renault si Stellantis suspenda productia de vehicule la mai multe fabrici

Renault si Stellantis au anuntat, ieri, ca sunt nevoite sa suspende productia de vehicule la mai multe fabrici, din cauza deficitului de semiconductori la nivel mondial. continuă pe Ziarul Bursa

Renault si Stellantis suspenda productia de vehicule din lipsa de semiconductori. Masura afecteaza si Romania

Renault si Stellantis au anuntat, vineri, 5 februarie, ca sunt nevoite sa suspende productia de vehicule la mai multe fabrici, din cauza deficitului de semiconductori la nivel mondial, transmite Reuters.

DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS Exxon Mobil a consemnat in 2020 o pierdere istorica de 22,4 miliarde de dolari

Exxon Mobil a consemnat in 2020 o pierdere istorica de 22,4 miliarde de dolari, din cauza impactului pandemiei de coronavirus, care a dus la declinul substantial al preturilor energiei si la scaderea valorii proprietatilor companiei in sectorul gazelor de sist cu peste 20 de miliarde de dolari.

Biden spune ca Trump nu trebuie sa mai primeasca informari clasificate din cauza comportamentului sau instabil

Presedintele american Joe Biden nu crede ca Donald Trump ar trebui sa aiba acces la informatii clasificate din cauza comportamentului sau instabil si a ingrijorarilor ca ar putea sa le impartaseasca si altora, potrivit unui interviu de vineri, citat de Reuters.

Accident grav in Bucuresti. Trei masini, facute praf din cauza unei greseli banale. in ce stare se afla victimele

Un accident nefericit a avut loc in aceasta dimineata, in Bucuresti, acolo unde neatentia unui sofer a fost la un pas sa se transforme intr-o adevarata tragedie. Trei masini au fost distruse in totalitate, iar victimele inca nu isi pot reveni din soc. Ce greseala a facut soferul vinovat O clipa de neatentie sau de .

VIDEO Circa 750 de caini de la adapostul Odai risca sa ramana fara ingrijire din cauza conflictului dintre Primaria Sectorului 1 si Romprest Viceprimar: Voi merge personal sa duc mancare cainilor

Circa 750 de caini de la adapostul Odai risca sa ramana fara ingrijire din cauza conflictului dintre Primaria Sectorului 1 si Romprest, atrage atentia Ilinca Macarie, fost consilier local la Sectorul 1. Aceasta a scris pe pagina sa de Facebook ca de animalele din adapost aveau grija angajati ai Romprest, iar din aceasta dimineata compania si-a retras oamenii, astfel ca nu mai are cine sa dea mancare si sa faca curat la caini. Viceprimarul Sectorului 2, Oliver Paiusi, a declarat pentru HotNews. ro ca va merge personal sa duca mancare la caini, iar apoi Politia Locala sau ADP-ul vor cauta o firma care sa se ocupe de adapost.

Un gigant auto opreste productia la patru fabrici, din cauza lipsei cipurilor

Unul dintre cei mai mari producatori auto la nivel mondial a anuntat ca va opri productia la patru dintre fabricile sale, din cauza deficitului de semiconductori, transmite Reuters, citat de news. ro.

Diana Sosoaca a rabufnit in Parlament din cauza legii pe care Klaus Iohannis a atacat-o la CCR!

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a luat cuvantul in Parlamentul Romaniei, unde a vorbit despre educatia sexuala din scoli. Aceasta interpelare a venit in contextul in care Senatul a decis miercuri, 3.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Pana la 100 de copii sunt internati saptamanal la ATI din cauza unei boli rare post-Covid

Pana la 100 de copii pe saptamana sunt spitalizati la ATI, in Marea Britanie, cu o boala rara care poate aparea la cateva saptamani dupa Covid-19. Aproape 100 de copii din Marea Britanie, internati.

Cum au ajuns constructorii auto de peste tot din lume sa-si reduca productia din cauza ca nu sunt destule microprocesoare

Multi producatori auto, precum Volkswagen, Toyota, Ford, Audi, Honda sau Mazda, au anuntat ca sunt nevoiti sa reduca temporar productia din cauza unei penurii de microprocesoare. Componentele minuscule, dar esentiale, sunt produse mai ales in Taiwan si in China, dar mai multi factori au facut ca industria auto sa nu mai poata cumpara de la furnizori suficiente cip-uri care urmau sa fie puse pe diversele sisteme ale masinii.

Meciurile de joi, de dinainte de Australian Open, anulate din cauza unui caz de COVID-19. Cu cine trebuiau sa joace Simona Halep, Begu si Cirstea

Meciurile de la turneul de la Melbourne, ultimul inainte de Australian Open, partide programate pentru joi, 4februarie, au fost anulate, dupa ce a fost depistat un caz de COVID-19 la un angajat din cadrul unui ho.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )