Libnet.ro
UNICEF

01:05

O jurnalista a fost concediata din cauza unui mesaj postat pe Facebook

Antena3 Antena3,
O jurnalista a fost concediata din cauza unui mesaj postat pe Facebook

O jurnalista din judetul Botosani a fost concediata din cauza a ceea ce a publicat pe Facebook. Mesajul se dorea unul ironic, dar seful sau nu l-a gasit la fel de amuzant, scrie adevarul. ro. Cristina s-a. continuă pe Antena3

Concediata din cauza unui mesaj pe Facebook: ce a publicat o jurnalista din Romania atat de grav

O jurnalista din judetul Botosani a fost concediata din cauza a ceea ce a publicat pe Facebook. Mesajul se dorea unul ironic, dar seful sau nu l-a gasit la fel de amuzant.

VIDEO. Paranoia in scolile americane: un copil a fost arestat din cauza unui ceas

Un copil in varsta de 14 ani din Texas a fost arestat, dupa ce a dus la scoala un ceas realizat manual de el acasa, pe care profesorii lui l-au confundat cu o bomba, potrivit BBC News.

Tanarul musulman arestat din cauza unui ceas, oaspete de onoare la Casa Alba

Dupa cum era de asteptat, arestarea lui Ahmed Mohamed a provocat o reactie puternica pe retelele sociale. intr-adevar, un ceas construit acasa iti poate face multe probleme. De exemplu, daca te duci intr-un liceu din Irving, Texas, ai putea fi arestat deoarece inventia ta a fost confundata cu o bomba. Cu toate acestea, un ceas [] Tanarul musulman arestat din cauza unui ceas, oaspete de onoare la Casa Alba Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Scandal in Parlamentul Japoniei: Oficialii niponi s-au luat la bataie din cauza unui proiect de lege (VIDEO)

Violente in parlamentul Japoniei. Scandalul a fost provocat de proiectul de lege care permite armatei nipone sa ia parte la lupte si in afara tarii. Un presedinte de Comisiei a incercat sa supuna textul la vot.

Un jucator legendar a avut un accident groaznic din cauza unui roman: ce au patit Ivan Zamorano si sotia sa

Fostul atacant chilian a scapat ca prin urechile acului de o tragedie, insa sotia sa a trebuit sa fie transportata cu elicopterul la un spital din Buenos Aires.

Ungaria decreteaza STARE DE URGENTA, din cauza valului de imigranti

Guvernul ungar a decretat, marti, stare de criza din cauza imigratiei in masa, in doua judete din sudul Ungariei, informeaza Mediafax. Anuntul a fost facut a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, citat de MTI.

Fost oficial din serviciile secrete ungare: Europa sta pe un butoi cu pulbere si chiar liderii UE au aprins fitilul. Ungaria, tinta principala a extremistilor islamisti

Jozsef Horvath, un fost inalt oficial din serviciile secrete ungare, a declarat intr-un interviu ca Europa sta pe un butoi de pulbere, din cauza liderilor europeni care au aprins fitilul, iar Ungaria.

Oltenii stau cel mai mult pe intuneric din cauza penelor de curent

Cei 1,4 milioane de consumatori de energie alimentati de cehii de la CEZ au stat cel mai mult pe intuneric anul trecut din cauza intreruperilor neplanificate in alimentarea cu electricitate, acesta fiind principalul.

FedEx isi taie estimarile de castig din cauza cererii slabe

Compania americana de coletarie FedEx Corp. si-a redus, zilele trecute, estimarile privind profitul sau pe anul curent, din cauza cererii slabe pentru serviciile de transport, a costurilor mari ale diviziei Ground si a cheltuielilor cu asigurarile.

Documente DNA: Sorin Oprescu banuia ca a intrat in vizorul anchetatorilor din cauza Camatarilor si a fostului sau sofer

Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, arestat preventiv pentru luare de mita, banuia, in urma unor informatii primite, ca ar fi intrat in vizorul anchetatorilor din cauza Camatarilor, dar si a fostului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )