Libnet.ro
UNICEF

12:30

Justin Timberlake reuneste N Sync pentru MTV VMA 2013!

ADPM ADPM,
Justin Timberlake reuneste N Sync pentru MTV VMA 2013!

Aceasta este reuniunea pe care nu o astepta nimeni! Justin Timberlake si fostii sai colegi de trupa din N Sync vor canta din nou impreuna, duminica seara, cu prilejul editiei din acest an a MTV VMA, care se va desfasura la New York. Continue reading . continuă pe ADPM

NSYNC, o posibila reuniune la MTV VMA 2013?!

Asa se pare daca e sa ne luam dupa zvonurile aparute in ultima vreme care dau ca sigur aceasta reuniune a formatiei. Justin Timberlake isi va interpreta la gala MTV VMA din 25 august single-ul Take Back The Night si e foarte probabil sa avem parte si de un recital alaturi de fostii sai colegi .

Drake va canta live la MTV VMA 2013!

Lista artistilor care vor urca pe scena prestigiosului eveniment se ingroasa cu inca un nume foarte cunoscut, rapperul canadian Drake. Acesta va incanta audienta cu single-ul Started From The Bottom, primul extras de pe viitorul sau album, Nothing Was The Same, care va fi lansat pe 17 septembrie. Dupa numele confirmate pana in prezent, ne .

Juicy J il coopteaza pe Justin Timberlake pentru noua sa piesa The Woods!

Rapperul american urmeaza a-si lansa pe 27 august cel de-al treilea material de studio din cariera, intitulat Stay Trippy. Acum putin timp artistul a postat online un track inclus pe album, The Woods. Piesa beneficiaza de aparitia a nimeni altuia decat Justin Timberlake! Juicy J a lansat deja de pe Stay Trippy single-urile Bandz A .

Conducerea PNL se reuneste duminica, pentru a gasi o noua propunere la Transporturi

Biroul Politic National al PNL se va reuni in sedinta, duminica, de la ora 11. 00, pentru a face o noua propunere privind conducerea Ministerului Transporturilor, a anuntat Biroul de Presa al PNL, informeaza.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )