Libnet.ro
UNICEF

01:05

NSYNC, o posibila reuniune la MTV VMA 2013?!

Devorator Monden Devorator Monden,
NSYNC, o posibila reuniune la MTV VMA 2013?!

Asa se pare daca e sa ne luam dupa zvonurile aparute in ultima vreme care dau ca sigur aceasta reuniune a formatiei. Justin Timberlake isi va interpreta la gala MTV VMA din 25 august single-ul Take Back The Night si e foarte probabil sa avem parte si de un recital alaturi de fostii sai colegi . continuă pe Devorator Monden

Drake va canta live la MTV VMA 2013!

Lista artistilor care vor urca pe scena prestigiosului eveniment se ingroasa cu inca un nume foarte cunoscut, rapperul canadian Drake. Acesta va incanta audienta cu single-ul Started From The Bottom, primul extras de pe viitorul sau album, Nothing Was The Same, care va fi lansat pe 17 septembrie. Dupa numele confirmate pana in prezent, ne .

Justin Timberlake reuneste N Sync pentru MTV VMA 2013!

Aceasta este reuniunea pe care nu o astepta nimeni! Justin Timberlake si fostii sai colegi de trupa din N Sync vor canta din nou impreuna, duminica seara, cu prilejul editiei din acest an a MTV VMA, care se va desfasura la New York. Continue reading .

VIDEO Posibila reuniune a trupei N Sync in cadrul galei MTV Video Music Awards?

Dupa intreruperea activitatii in anul 2002, membrii formatiei N Sync planuiesc sa se reuneasca pentru a canta impreuna in cadrul galei MTV Video Music Awards care va avea loc pe 25 august, scrie Huffington Post.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )