Libnet.ro
UNICEF

00:07

Justine Henin: Simona Halep are o inteligenta a jocului, este ofensiva si agresiva

B1 B1,
Justine Henin: Simona Halep are o inteligenta a jocului, este ofensiva si agresiva

Justine Henin, fost numar 1 mondial si de patru ori castigatoare la Roland Garros, a declarat, marti, ca a vazut-o pe Simona Halep jucand prima oara la turneul de la Paris, subliniind ca romanca are o. continuă pe B1

Fost numar 1 mondial in tenis: Simona Halep are ceva ce imi aminteste de mine

Justine Henin, fost numar 1 mondial si de patru ori castigatoare la Roland Garros, a declarat, marti, ca a vazut-o pe Simona Halep jucand prima oara la turneul de la Paris, subliniind ca romanca are o.

Justine Henin: Halep are o inteligenta a jocului, este ofensiva si agresiva

Fostul lider mondial in ierarhia feminina si de patru ori castigatoare a turneului de la Roland Garros, Justine Henin, are numai cuvinte de lauda pentru jocul Simonei Halep, pe care a vazut-o pentru prima data la Paris. Henin le-a spus jurnalistilor ca romanca seamana cu ea.

Simona Halep, laudata de presa internationala: Este doar o chestiune de timp pana cand va castiga un titlu de Grand Slam

Chiar daca nu a castigat trofeul Roland Garros, tenismena Simona Halep ramane o campioana a Romaniei. Parcursul ei extraordinar din ultimul an, in care a reusit sa ajunga de pe locul 57 in clasamentul WTA pana pe locul 3, incepand de luni, demonstreaza determinarea si daruirea jucatoarei romance. De aceeasi parere este si presa internationala, care lauda jocul Simonei Halep din finala de la Paris.

Simona Halep, in finala la Roland Garros! Ar putea egala un record din 2007, care-i apartine Justinei Henin

Simona Halep si Maria Sarapova isi vor disputa de la ora 16. 00 turneul ce se disputa la Paris, singurul Grand Slam care se joaca pe zgura.

Simona Halep a plans dupa meciul cu Sarapova

Simona Halep a precizat ca a incercat de la inceputul meciului sa fie relaxata si sa puna presiune pe parcursul jocului .

Multumim, Simona Halep! Generatia noastra are nevoie de astfel de exemple! Trimiteti mesajele voastre de felicitare pe simona@antena3.ro

Romanii de pretutindeni sunt alaturi de Simona Halep, noua campioana a sportului romanesc. Pana acum am primit sute de mesaje de incurajare la adresa simona@antena3. ro. Acum va invitam sa transmiteti mesajele.

Radu Banciu, despre Simona Halep: O tarancuta! Maria Sharapova e o lady, parvine din alta lume, este o vedeta si o frumusete

Comentatorul TV Radu Banciu a abordat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, subiectul finalei de la Roland Garros, facand o comparatie intre romanca Simona Halep si.

Simona Halep, oficial pe locul 3 in clasamentul WTA. Este cea mai buna pozitie pentru o jucatoare din Romania

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni, doar americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li fiind mai bine clasate ca sportiva romana. In clasamentul WTA de luni sportiva Sorana Cirstea a coborat doua locuri si este pe 28, iar Monica Niculescu a urcat de pe 76 pe 66.

Presedintele Federatiei Romane de Tenis: Simona Halep este o sportiva cu care ne mandrim

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat, duminica, la sosirea jucatoarei Simona Halep la Bucuresti, ca aceasta a facut fericita o tara intreaga prin performanta realizata la.

Simona Halep a revenit in Romania. Primele declaratii la aeroport

Simona Halep a revenit duminica in Romania duminica dupa ora 19:00 si a fost primita la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coanda de ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, de George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, dar si de numerosi fani. Halep a multumit tuturor pentru sustinerea acordata in timpul turneului de la Roland Garros, dar mai ales in finala cu Maria Sharapova, a spus ca va incerca sa obtina rezultate tot mai bune in circuit si a avertizat ca nu este usor sa ajunga de acum inainte de fiecare data in finale de Mare Slem. De asemenea, Halep a vorbit si despre viitorul colaborarii cu tehnicianul Wim Fissette, cel care o pregateste din luna februarie a acestui an.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )