Libnet.ro
UNICEF

01:05

Justitie, nu coruptie!. 3.000 de oameni protesteaza in Capitala impotriva modificarii Legilor Justitiei (VIDEO, GALERIE FOTO)

B1 B1,
Justitie, nu coruptie!. 3.000 de oameni protesteaza in Capitala impotriva modificarii Legilor Justitiei (VIDEO, GALERIE FOTO)

UPDATE:Circa 3. 000 de oameni au plecat in mars spre Parlament. O mica busculada s-a creat la inceput, deoarece jandarmii nu i-au lasat pe protestatari sa plece pe strada pe motiv ca nu au. continuă pe B1

Justitie, nu coruptie!. Protest pe ploaie, in fata Guvernului, impotriva modificarii Legilor Justitiei (VIDEO)

Cateva sute de oameni protesteaza duminica, in Piata Victoriei, impotriva modificarii Legilor Justitiei. Dar manifestatia vizeaza si alte probleme: nationalizarea mascata a Pilonului II de.

Mii de oameni protesteaza fata de modificarile legilor justitiei

Mii de persoane protesteaza, astazi, in Bucuresti, dar si in mai multe orase din tara, fata de modificarile legilor justitiei. Peste 1. 500 de oameni care au protestat in Piata Victoriei au plecat in mars spre Parlament. Oamenii au plecat pe Calea Victoriei spre Parlament si au strigat Hotii, Jos comunistii, Regele Mihai, Justitie, nu coruptie si au batut in tobe.

IMAGINI IMPRESIONANTE. 300 de oameni au protestat, legati la ochi, impotriva modificarii Legilor Justitiei (VIDEO, GALERIE FOTO)

Peste 300 de oameni au participat, duminica dupa-amiaza, la un protest mut in fata Guvernului. Ei si-au pus banderole negre pe ochi si au stat cu fata spre Palatul Victoria vreme de jumatate de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )