Libnet.ro
UNICEF

10:00

Justitie, nu coruptie!. Protest pe ploaie, in fata Guvernului, impotriva modificarii Legilor Justitiei (VIDEO)

B1 B1,
Justitie, nu coruptie!. Protest pe ploaie, in fata Guvernului, impotriva modificarii Legilor Justitiei (VIDEO)

Cateva sute de oameni protesteaza duminica, in Piata Victoriei, impotriva modificarii Legilor Justitiei. Dar manifestatia vizeaza si alte probleme: nationalizarea mascata a Pilonului II de. continuă pe B1

Protest in fata Guvernului: Romania, condamnata la tacere. Sute de oameni cu benzi negre pe ochi

Zeci de oameni au participat, duminica, la un flashmob care a avut loc in Piata Victoriei, organizat pe retelele de socializare, manifestantii acoperindu-si ochii cu benzi negre. Protestul a fost fata de.

IMAGINI IMPRESIONANTE. 300 de oameni au protestat, legati la ochi, impotriva modificarii Legilor Justitiei (VIDEO, GALERIE FOTO)

Peste 300 de oameni au participat, duminica dupa-amiaza, la un protest mut in fata Guvernului. Ei si-au pus banderole negre pe ochi si au stat cu fata spre Palatul Victoria vreme de jumatate de.

Justitie, nu coruptie!. 3.000 de oameni protesteaza in Capitala impotriva modificarii Legilor Justitiei (VIDEO, GALERIE FOTO)

UPDATE:Circa 3. 000 de oameni au plecat in mars spre Parlament. O mica busculada s-a creat la inceput, deoarece jandarmii nu i-au lasat pe protestatari sa plece pe strada pe motiv ca nu au.

LIVE TEXT VIDEO Romanii protesteaza in zapada impotriva distrugerii Justitiei. Mii de oameni pe strazi duminica, in Bucuresti coloana a plecat in mars spre Parlament

Mii de persoane protesteaza, duminica, in Piata Victoriei din Bucuresti, dar si in mai multe orase din tara, fata de modificarile legilor justitiei. Oamenii au iesit in strada in urma apelurilor facute pe Facebook. In capitala, protestul a fost inspirat de unul dintre mesajele Regelui Mihai, transmis in timpul discursului sau din Parlamentul Romaniei, in 2011 - Se cuvine sa rezistam prezentului si sa ne pregatim viitorul. La Bucuresti, protestatarii au plecat spre Parlament, pe Calea Victoriei. ------Ora 19. 57: Aproximativ 10. 000 de oameni protesteaza acum in Bucuresti. Ora 19. 48: La Iasi, aproximativ 1. 000 oameni protesteaza acum. Ora 19. 46: Protestatarii au inceput sa aplaude in momentul in care au ajuns in dreptul Palatului Regal si au inceput sa strige Regele MihaiOra 19. 38: Oamenii striga Hotii, Jos comunistii, Regele Mihai, Justitie, nu coruptie si bat in tobe, in timp ce merg spre Palatul Parlamentului. Ora 19. 29: Vezi imagini video impresionate cu coloana de manifestanti marsaluind sub ninsoare in BucurestiOra 19. 18: Aproximativ 3. 000 de persoane au plecat in mars spre Parlament, pe Calea Victoriei, dupa ce s-a creat o mica busculada, din cauza ca jandarmii nu ii lasau pe protestatari sa mearga pe strada. Ora 19. 11: Aproximativ 1. 500 de oameni protesteaza acum in Bucuresti. Grupuri de oameni vin dinspre gurile de metrou spre piata din fata Guvernului. Ora 19. 03: Proteste se desfasoara la aceasta oara si in Bacau si Galati. Ora 18. 56: La Cluj, mai bine de 600 de persoane au iesit in strada. Ora: 18. 55: La Iasi, aproximativ 500 de oameni protesteaza in Piata Unirii.

in fata Guvernului are loc un flashmob impotriva legilor justitiei

In Piata Victoriei, are loc un flashmob impotriva legilor justitiei, la care participa aproximativ 300 de persoane.

in fata Guvernului a avut loc un flashmob impotriva legilor justitiei

In Piata Victoriei, a avut loc un flashmob impotriva legilor justitiei, la care participa aproximativ 300 de persoane.

Protest in fata sediului PSD Iasi

Mai multe persoane participa astazi la o actiune de protest in fata sediului PSD Iasi, cerandu-le parlamentarilor social-democrati locali sa nu voteze legile justitiei.

Mars de protest, duminica, fata de modificarea legilor justitiei, inspirat de unul dintre mesajele Regelui Mihai: Se cuvine sa rezistam prezentului si sa ne pregatim viitorul

Un mars de protest fata de modificarile legilor justitiei este programat duminica, in Capitala, incepand cu ora 17. 00, pornind de la unul dintre mesajele Regelui Mihai, transmis in timpul discursului sau din Parlamentul Romaniei, in 2011 - Se cuvine sa rezistam prezentului si sa ne pregatim viitorul. Protestatarii sunt asteptati in Piata Victoriei, pana la ora 18. 00, iar de acolo acestia vor merge pe traseul Piata Romana - Universitate - Piata Unirii - Piata Natiunilor Unite - Parlament. Organizatorii, comunitatile 600000 pentru Rezistenta, Insistam, Asociatia Civica ProFest, Evolutie In Institutie, Declic, Coruptia ucide si Rezistenta TV, sustin ca marsul vizeaza si alte probleme, cum ar fi nationalizarea mascata a Pilonului II de pensii, modificarile codului fiscal, problemele din sanatate, educatie, infrastructura, economie, cultura, precum si faptul ca Gabriela Firea face un stat in stat din primaria Bucuresti, prin firmele infiintate de primarul general al Bucurestiului.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )