Libnet.ro
UNICEF

19:45

Kamara: Sebastian Coltescu nu merita acest tratament. Ca romani, am fost jigniti de nenumarate ori in Sport si nu s-a luat atitudine Romania e o Tara Multiculturala

B1 B1,
Kamara: Sebastian Coltescu nu merita acest tratament. Ca romani, am fost jigniti de nenumarate ori in Sport si nu s-a luat atitudine Romania e o Tara Multiculturala

Kamara Ghedi s-a remarcat, joi, printr-o reactie echilibrata in scandalul declansat la nivel international dupa o remarca facuta de arbitrul roman Sebastian Coltescu la meciul PSD- Basaksehir. Artistul a. continuă pe B1

Meciul PSG - Istanbul Basaksehir, suspendat dupa cuvintele rasiste ale arbitrului de rezerva Sebastian Coltescu

Meciul dintre Paris Saint-Germain si Istanbul Basaksehir a fost intrerupt in min. 16, la scorul de 0-0, din cauza unor cuvinte rasiste ale celui de-al patrulea oficial, romanul Sebastian Coltescu, relateaza AFP.

VIDEO Sebastian Coltescu, acuzat de rasism Meciul dintre PSG si Istanbul BB a fost intrerupt, dupa ce turcii au iesit de pe teren

Meciul PSG vs Istanbul BB, din etapa a sasea, ultima, a Grupei H din Champions League, arbitrat de romani, a fost intrerupt. Turcii au parasit terenul dupa ce arbitrul de rezerva Sebastian Coltescu ar fi folosit cuvantul negru la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Primele reactii ale lui Sebastian Coltescu si Ovidiu Hategan, dupa acuzatiile de rasism

Arbitrii romani Sebastian Coltescu si Ovidiu Hategan se afla in centrul unui mare scandal la nivel continental. Partida dintre PSG si Istanbul Basaksehir, din UEFA Champions League a fost intrerupta, dup ce tu.

CTP, reactie la scandalul unde arbitrul Sebastian Coltescu este acuzat de rasism: A-l acuza de rasism pe acest domn e prea mult si prea nobil pentru persoana lui. E vorba de meltenism, de ghiolbanie!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reactionat la scandalul momentului, in care arbitrul Sebastian Coltescu este acuzat de rasism, dupa ce marti seara, inmeciul PSG Istanbul Basaksehir, din ultima.

O legenda a lui Liverpool ii ia apararea lui Sebastian Coltescu: Ce nu este in regula?

A jucat timp de 10 ani pentru Liverpool, perioada in care a castigat mai multe trofee alaturi de cormorani. John Barnes, 57 de ani, este unul dintre cei care ii iau apararea lui Sebastian Coltescu. Mai mult, fostul international englez a comentat pe larg despre acest subiect pe contul personal de Twitter: Ce nu este in regula?.

Atacat din toate partile, Sebastian Coltescu si-a gasit si un aliat: E un baiat bun, il cunosc. Sper sa iasa cu fruntea sus din treaba asta

Sebastian Coltescu este atacat din toate partile dupa incidentul considerat rasist de la meciul dintre PSG si Basaksehir. in acest moment dificil al carierei, arbitrul roman si-a gasit si un aliat: E un baiat bun, il cunosc.

Sebastian Coltescu, prima reactie dupa ce a fost acuzat de rasism. Cum se apara

Sebastian Coltescu a ajuns in centrul unui scandal urias, dupa acuzele de rasism care i-au fost aduse in Champions League. Rezerva pentru Ovidiu Hategan in partida PSG Basaksehir, arbitrul din Craiova a vrut sa indice ca un oficial de pe banca turcilor ar trebui eliminat. Cel vizat era Pierre Webo, pentru identificarea caruia, Coltescu .

Sebastian Coltescu, la un pas de suicid. Ce drama l-a marcat pe viata

Sebastian Coltescu a fost la un pas de suicid, in anul 2008. Ce drama l-a marcat pe viata pe arbitrul care a umbrit toata etapa din Liga Campionilor dupa ce a folosit cuvantul negru, pentru a identifica un membru din stafful clubului Istanbul Basaksehir, vedeti in articolul de mai jos. Sebastian Coltescu, doua tentative de .

Scandalul Sebastian Coltescu in presa internationala. Ce scriu jurnalistii straini despre acuzatia de rasism adusa arbitrului roman

Scandalul de la meciul de Liga Campionilor dintreParis Saint-Germain si Istanbul Basaksehir, in care a fost implicat arbitrul Sebastian Coltescu a fost intens dezbatut in presa internationala, marile.

Sebastian Coltescu, prima reactie dupa incidentul de la meciul PSG-Istanbul Basaksehir: imi pare rau pentru neintelegere. Intentia mea nu a fost sa fiu rasist

Arbitrul Sebastian Coltescu are o prima reactie dupa incidentul rasist in care a fost implicat, marti seara, la meciul dintre Paris Saint-Germain si Istanbul Basaksehir. intr-o postare pe contul sau de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )