Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sebastian Coltescu, prima reactie dupa incidentul de la meciul PSG-Istanbul Basaksehir: imi pare rau pentru neintelegere. Intentia mea nu a fost sa fiu rasist

B1 B1,
Sebastian Coltescu, prima reactie dupa incidentul de la meciul PSG-Istanbul Basaksehir: imi pare rau pentru neintelegere. Intentia mea nu a fost sa fiu rasist

Arbitrul Sebastian Coltescu are o prima reactie dupa incidentul rasist in care a fost implicat, marti seara, la meciul dintre Paris Saint-Germain si Istanbul Basaksehir. intr-o postare pe contul sau de. continuă pe B1

Sebastian Coltescu, prima reactie dupa ce a fost acuzat de rasism. Cum se apara

Sebastian Coltescu a ajuns in centrul unui scandal urias, dupa acuzele de rasism care i-au fost aduse in Champions League. Rezerva pentru Ovidiu Hategan in partida PSG Basaksehir, arbitrul din Craiova a vrut sa indice ca un oficial de pe banca turcilor ar trebui eliminat. Cel vizat era Pierre Webo, pentru identificarea caruia, Coltescu .

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a avut o prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare 2020.

Victor Ponta, prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare 2020

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare 2020.

Adda, prima reactie dupa ce a aflat ca sotul ei merge in semifinala Chefi la Cutite. Ce mesaj i-a transmis lui Catalin Rizea (FOTO)

Concurentii de la Chefi la Cutite au trecut prin emotii mari in editia cu numarul 41. Bucatarii din echipele conduse de Sorin Bontea si Florin Dumitrescu au intrat la duel, iar tema propusa de Gina Pistol a.

Coltescu, daramat: Prima sa reactie dupa ce a fost acuzat de rasism

Sebastian Coltescu 43 de ani) a declansat un scandal colosal cu care a reusit sa umbreasca toate meciurile de marti seara din Liga Campionilor.

Recep Erdogan, presedintele Turciei, s-a implicat in cazul de rasism al lui Sebastian Coltescu. Romania, intr-un scandal diplomatic?

Cazul de rasism ce-l are in centru pe Sebastian Coltescu, arbitru de rezerva la meciul PSG - Istanbul Basaksehir, este tratat cu mare seriozitate chiar si la cele mai inalte nivele. Dupa ce oficialul.

Primele reactii ale lui Sebastian Coltescu si Ovidiu Hategan, dupa acuzatiile de rasism

Arbitrii romani Sebastian Coltescu si Ovidiu Hategan se afla in centrul unui mare scandal la nivel continental. Partida dintre PSG si Istanbul Basaksehir, din UEFA Champions League a fost intrerupta, dup ce tu.

Prima reactie din PSD, dupa ce liberalii au decis sa-l propuna pe Florin Citu ca premier

PSD a avut, miercuri seara, o prima reactie, dupa ce liberalii au decis ca ministrul Finantelor, Florin Citu, sa fie propunerea PNL pentru functia de prim-ministru .

Ramona Ioana Bruynseels, prima reactie dupa rezultatul PPU-SL la alegerile parlamentare 2020

Ramona Ioana Bruynseels, candidata la alegerile parlamentare din partea PPU -SL, a declarat, duminica, dupa inchiderea urnelor, ca voturile romanilor care au ales formatiunea sa reprezinta o mare obligatie pe care partidul o va onora in urmatorii patru ani.

Prima reactie a lui Sebastian Coltescu dupa acuzatiile de rasism: intr-un astfel de context, oamenii nu se pot exprima corect

Arbitrul Sebastian Coltescu a provocat un adevarat scandal dupa o declaratie considerata rasista. Incidentul a avut loc in timpul meciului dintre PSG si Istanbul Basaksehir.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )