Libnet.ro
UNICEF

14:00

Kanal D va difuza un nou sezon al unuia dintre cele mai de succes seriale turcesti, Bahar: Viata furata: cand incepe si ce se intampla in noul capitol

Adevărul Adevărul,
Kanal D va difuza un nou sezon al unuia dintre cele mai de succes seriale turcesti, Bahar: Viata furata: cand incepe si ce se intampla in noul capitol

Unul dintre cele mai de succes productii turcesti revine pe micile ecrane din Romania. Reprezentantii Kanal D au anuntat ca postul va difuza din iulie un nou sezon Bahar: Viata furata. continuă pe Adevărul

Si-a pus costumul de baie pe ea si a iesit asa in public. Azi mi-am invins una dintre cele mai mari frici! Cum au reactionat oamenii - FOTO

O adolescenta a reusit sa-si invinga una dintre cele mai mari temeri: aceea de a purta un costum de baie in public. Weekendul trecut, Paris Harvey 13 ani) a postat pe internet o fotografie.

Unele dintre cele mai stranii vietati au fost gasite in adancul oceanului [FOTO]

Daca va intrebati ce fel de vietuitoare traiesc in abisul oceanului, ei bine o echipa de cercetatori poate raspunde acestei intrebari, oferind ca exemplu o suita de specimenestranii, care seamana cu cele mai negre cosmaruri. Abisul este unul dintre cele mai mari si mai adanci habitate de pe planeta, fiind cel mai putin explorat mediu [].

Veste trista la Hollywood! Una dintre cele mai apreciate actrite ale tuturor timpurilor renunta la actorie (FOTO)

Actrita Gwyneth Paltrow, cunoscuta pentru rolul pe care l-a jucat in filmul Shakespeare in Love pentru care a obtinut si un premiu Oscar si Globul de Aur, a decis ca e momentul sa se retraga din lumina.

Pontul unuia dintre cei mai cunoscuti bloggeri culinari. La ce se refera cu adevarat expresia faina cat cuprinde

Una dintre expresiile intalnite in retetele pentru prajituri este faina cat cuprinde sau faina cat cere compozitia. Cristian Borod, unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri culinari din Romania a explicat de ce nu trebuie sa speriati la intalnirea acestei expresii.

Avocatii specializati in divortdezvaluie care sunt cele mai mari greseli care duc la distrugerea unei casnicii

Avocatii specializati in divorturi beneficiaza de un scaun in primul rand cand sunt discutate problemele intampinate in relatii. in fiecare zi, in birourile lor, acestia afla vrute si nevrute de la clienti despre ceea ce i-a determinat sa divorteze. Care sunt cele mai frecvente plangeri pe care le aud, aflati chiar de la avocati.

Joburi, joburi, joburi: ce afaceri au rulat cele mai mari site-uri de recrutare

Cresterea economica, care a dus la dezvoltarea companiilor si crearea de noi locuri de munca, se simte simte din ce in ce mai puternic in piata muncii de ceva vreme si implicit in rezultatele financiare ale organizatiilor de profil. Astfel, cele mai.

Mutare extrem de importanta a taberei Dragnea: Sevil Shhaideh, unul dintre cei mai loiali aliati ai lui Liviu Dragnea, anunta ca a dat drumul la robinetul cu bani de la stat pentru liderii locali

Miscare extrem de importanta in razboiul politic dintre Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea: Ministerul Dezvoltarii, condus de Sevil Shhaideh, unul dintre cei mai loiali aliati ai lui Dragnea, a terminat analiza proiectelor inscrise in etapa a doua a Programului National de Dezvoltare Locala PNDL) si a decis cine va primi finantare, se arata intr-un comunicat emis vineri de institutie.

Unul dintre cei mai indragiti actori romani de la Hollywood, stea pe Aleea Celebritatilor (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciati actori romani de la Hollywood, Marcel Iures, a primit o distinctie importanta sambata, odata cu alte nume mari ale culturii internationale. Pentru munca lor artistica,.

FCSB poate ramane fara unul dintre cei mai importanti jucatori

Dupa o perioada nu tocmai stralucita pe care a traversat-o,Mihai Pintiliia fost unul dintre cei mai buni jucatori aiSteleipe finalul campionatului. Si la echipa nationala prestatiile.

Lucruri pe care trebuie sa le stiti despre cirese: cum le alegeti pe cele mai bune, cum le pastrati proaspete si care sunt beneficiile delicioaselor fructe

A venit vara si asta inseamna ca putem consuma mai multe fructe si legume proaspete. Fara indoiala unele dintre fructele preferate de multi sunt ciresele, care sunt si foarte sanatoase, asa ca va prezentam cateva sfaturi de la specialisti: cum sa le alegeti, cum sa le pastrati proaspete mai mult timp si cum sa le folositi in preparate.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )