Libnet.ro
UNICEF

09:15

FCSB poate ramane fara unul dintre cei mai importanti jucatori

Antena3 Antena3,
FCSB poate ramane fara unul dintre cei mai importanti jucatori

Dupa o perioada nu tocmai stralucita pe care a traversat-o,Mihai Pintiliia fost unul dintre cei mai buni jucatori aiSteleipe finalul campionatului. Si la echipa nationala prestatiile. continuă pe Antena3

Mutare extrem de importanta a taberei Dragnea: Sevil Shhaideh, unul dintre cei mai loiali aliati ai lui Liviu Dragnea, anunta ca a dat drumul la robinetul cu bani de la stat pentru liderii locali

Miscare extrem de importanta in razboiul politic dintre Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea: Ministerul Dezvoltarii, condus de Sevil Shhaideh, unul dintre cei mai loiali aliati ai lui Dragnea, a terminat analiza proiectelor inscrise in etapa a doua a Programului National de Dezvoltare Locala PNDL) si a decis cine va primi finantare, se arata intr-un comunicat emis vineri de institutie.

Unul dintre cei mai mari producatori de componente auto ar putea intra curand in faliment - surse

Takata, compania japoneza celebra pentru airbag-urile cu probleme care se regasesc pe masinile a 19 marci auto, va cere intrarea sub protectia legii falimentului si se va restructura, spun surse citate de Reuters. Din cauza defectelor de productie au fost inlocuite zeci de milioane de airbag-uri din 2008 si pana in prezent.

DIN PACATE, O VESTE TRISTA !!! UNUL DINTRE CEI MAI iNDRAGITI ARTISTI DIN ROMANIA TOCMAI A SUFERIT UN ATAC CEREBRAL !!! (FOTO)

Cantaretul Petre Magdin a suferit un atac cerebral. Se pare ca starea artistului este stabila, darpericolul nu a trecut, din nefericire el intampinand dificultati locomotorii.

Unul dintre cei mai importanti acuarelisti romani expune, de miercuri, la Muzeul de Arta Vizuala din Galati

Corneliu Dragan-Targoviste este membru al Societatii de Acuarela din Birmingham Marea Britanie) si si-a expus pana acum lucrarile in nu mai putin de 16 tari.

Unul dintre cei mai mari exportatori deschide un centru de inginerie la Iasi. Planurile companiei din industria auto

Compania Autoliv va inaugura centrul din capitala Moldovei in a doua parte a acestei luni. in urmatorii doi ani, sunt estimate 200 de noi locuri de munca, in special pentru ingineri specializati in dezvoltarea si testarea sistemelor de siguranta auto.

Marea Britanie poate ramane in UE, dar in termeni mai defavorabili decat are acum - negociatorul-sef din Parlamentul European

Marea Britanie isi poate schimba pozitia si poate ramane in Uniunea Europeana, dar ar trebui sa se astepte la conditii mai defavorabile decat in acest moment, a declarat miercuri Guy Verhofstadt, coordonatorul desemnat de Parlamentul European privind Brexit, citat de Reuters.

Cel mai puternic antreprenor din Romania: Depopularea tarii ma doare si ma framanta cel mai mult. Infrastructura este vitala, insa zona Moldovei este intr-o cumplita suferinta

Este unul dintre cei mai discreti antreprenori romani, dar si cel mai puternic om de afaceri din Romania. Dragos Paval, presedintele si proprietarul Dedeman, cel mai mare retailer autohton si cel mai mare jucator specializat in bricolaj, spune ca tara.

Clarinetistul care isi sacrifica copilaria ca sa devina profesor de Muzica. La 16 ani, face lectii cu colegii din clasele mai mici

Ionut Zagan este elev in clasa a X-a la Liceul de Arte Dimitrie Cuclin din Galati si unul dintre cei mai talentati clarinetisti din Romania. Anul acesta munca lui a fost rasplatita cu premiul special al juriului la olimpiada de instrumente muzicale.

10 citate ale lui Paulo Coelho care te vor motiva sa atingi succesul mai repede

Paulo Coelho, scriitor brazilian ale carui carti au fost traduse in 67 de limbi si publicate in peste 150 de tari, este unul dintre cei mai cititi autori de profil. Cu o experienta de viata impresionanta, acesta reusesete sa inspire milioane de oameni.

Kruk, recuperator de creante: Cele mai multe creante ale persoanelor fizice provin de la institutii bancare (60%), urmate de cele de la companii de telecomunicatii (29%)

Kruk Romania, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata recuperarilor de creante administra la sfarsitul primului trimestru 1. 000 creante, apartinand persoanelor fizice. Cele mai multe cazuri apartin persoanelor fizice din regiunea Muntenia 406. 975 creante, reprezentand 36% din numarul total). Transilvania ocupa locul secund, cu un total de 353. 939 creante, reprezentand 18% din total). Persoanele fizice din Muntenia au cea mai mare valoare a creantelor: 4. 504 milioane RON 41% din valoarea totala), urmate de persoanele din Transilvania cu 3. 165 milioane RON 29% din valoarea totala). Valoarea medie a creantelor persoanelor fizice administrate de KRUK Romania, la finalul primului trimestru al anului 2017, este de 6. 029 RON, a anuntat miercuri compania.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )