Libnet.ro
UNICEF

06:45

Kanal D, somat public de CNA din cauza ca i-a incalcat dreptul la propria imagine Mihaelei Radulescu

Adevărul Adevărul,
Kanal D, somat public de CNA din cauza ca i-a incalcat dreptul la propria imagine Mihaelei Radulescu

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, in sedinta de marti, sa someze public televiziunea Kanal D, din cauza emisiunii Wow Biz din 10 decembrie, in care i-a fost incalcat dreptul la propria imagine vedetei de televiziune Mihaela Radulescu. continuă pe Adevărul

Romania TV si B1, amendate din cauza limbajului injurios folosit de Dragos Patraru si Radu Banciu

CNA a decis, marti, sa amendeze Romania TV, cu 20. 000 de lei, si B1 TV, cu 10. 000 de lei, din cauza emisiunilor Starea Natiei, realizata de Dragos Patraru, si Lumea lui Banciu, realizata de Radu Banciu, in care realizatorii au folosit un limbaj injurios, relateaza Mediafax.

OMS: 7 milioane de persoane au murit in 2012 din cauza aerului poluat

Organizatia mondiala a sanatatii avertizeaza asupra necesitatii unor masuri urgente pentru reducerea emisiilor toxice, aratand ca sapte milioane de persoane din intreaga lume au murit in 2012 din cauza.

Un avion Malaysia Airlines, nevoit sa aterizeze din cauza unor probleme electrice.

Un avion Malaysia Airlines care efectua o cursa Kuala Lumpur-Seul a fost nevoit sa aterizeze luni dimineata pe aeroportul din Hong Kong din cauza unor probleme electrice, a anuntat compania, in contextul in care un Boeing al acesteia cu 239 de persoane la bord este dat disparut, relateaza AFP, citata de Mediafax. Zborul MH066 a fost deviat catre Hong Kong din cauza unei pene la un generator care furniza electricitate avionului de tip Airbus A330-300, a anuntat Malaysia Airlines intr-un .

ANPC, ANSVSA, ANAF nu functioneaza din cauza politizarii excesive

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) si Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) nu functioneaza, din cauza politizarii excesive, dand ca exemplul recentul scandal cu asa-numita mafie a carnii.

Capitalul Cemacon scade cu 25,7 mil. lei din cauza pierderilor

Actionarii Cemacon Cluj-Napoca CEON) au aprobat reducerea capitalului social cu 25,7 milioane lei, la aproape 526. 000 de lei, ca urmare a pierderilor din ultimii cinci, si a decis o majorare de capital prin aport in numerar de 8,8 milioane lei,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )