Libnet.ro
UNICEF

17:45

Karolina Pliskova a castigat turneul WTA de la Eastbourne

Hotnews Hotnews,
 Karolina Pliskova a castigat turneul WTA de la Eastbourne

Karolina Plikova Cehia, locul 3 WTA), cap de serie numarul trei, a castigat, sambata, turneul de categorie Premier de la Eastbourne, dupa ce a invins-o in finala competitiei pe daneza Caroline Wozniacki 6 WTA), favorita numarul 6, scor 6-4, 6-4. continuă pe Hotnews

Tenis: Karolina Pliskova a CASTIGAT turneul WTA de la Eastbourne

Jucatoarea ceha de tenis Karolina Pliskova a castigat sambata turneul WTA de la Eastbourne Marea Britanie), dotat cu premii totale de 753. 900 dolari, dupa ce a invins-o in finala pe.

Tenismena ceha Karolina Pliskova a castigat turneul de la Eastbourne, Marea Britanie

Tenismena ceha Karolina Pliskova, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a castigat, sambata, turneul WTA Premier de la Eastbourne, din Marea Britanie, desfasurat pe iarba si dotat cu premii de 753. 900 de dolari.

Tenis feminin: Karolina Pliskova a CASTIGAT turneul ATP de la Eastbourne

Jucatoarea ceha de tenis Karolina Pliskova a castigat sambata turneul WTA de la Eastbourne Marea Britanie), dotat cu premii totale de 753. 900 dolari, dupa ce a invins-o in finala pe.

Tenismenul Novak Djokovic a castigat turneul ATP 250 de la Eastbourne, Marea Britanie

Tenismenul sarb Novak Djokovic, locul 4 ATP si cap de serie numarul 1, a castigat, sambata, turneul ATP 250 de la Eastbourne, din Marea Britanie .

WTA Eastbourne: Simona Halep a pierdut meciul din sferturi impotriva Carolinei Wozniacki

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a ratat calificarea in semifinalele turneului de categorie Premier de la Eastbourne, dupa ce a fost invinsa, joi, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-1, de daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA si cap de serie numarul 6.

WTA Eastbourne: Simona Halep a revenit in meciul cu Tsvetana Pironkova si s-a calificat in sferturi, unde va juca, tot astazi, cu Caroline Wozniacki

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, joi, cu scorul de 6-7 6), 7-6 4), 7-5, pe bulgaroaica Tsvetana Pironkova, locul 149 WTA, prezenta pe tabloul principal ca lucky loser, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la Eastbourne. In sferturi, Halep va juca impotriva danezei Caroline Wozniacki, locul 6 WTA si cap de serie numarul 6, partida ce se va disputa tot joi, dupa ora 18. 00 ora Romaniei).

WTA Eastbourne: Sorana Cirstea, invinsa categoric de Johanna Konta in turul doi

Sorana Cirstea, locul 62 WTA, prezenta pe tabloul principal ca lucky loser, a pierdut, miercuri, cu scorul de 2-6, 2-6, meciul disputat cu jucatoarea britanica Johanna Konta, locul 7 WTA si cap de serie numarul 5, in turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Eastbourne.

WTA Eastbourne: Simona Halep, in optimi dupa ce a invins-o pe Ying-Ying Duan

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier de la Eastbourne, dupa ce a invins-o in trei seturi pe chinezoaica Ying-Ying Duan locul 64 WTA), jucatoare venita din calificari, scor 3-6, 6-3, 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )