Libnet.ro
UNICEF

05:30

WTA Eastbourne: Simona Halep a pierdut meciul din sferturi impotriva Carolinei Wozniacki

Hotnews Hotnews,
 WTA Eastbourne: Simona Halep a pierdut meciul din sferturi impotriva Carolinei Wozniacki

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a ratat calificarea in semifinalele turneului de categorie Premier de la Eastbourne, dupa ce a fost invinsa, joi, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-1, de daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA si cap de serie numarul 6. continuă pe Hotnews

WTA Eastbourne: Simona Halep a revenit in meciul cu Tsvetana Pironkova si s-a calificat in sferturi, unde va juca, tot astazi, cu Caroline Wozniacki

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, joi, cu scorul de 6-7 6), 7-6 4), 7-5, pe bulgaroaica Tsvetana Pironkova, locul 149 WTA, prezenta pe tabloul principal ca lucky loser, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la Eastbourne. In sferturi, Halep va juca impotriva danezei Caroline Wozniacki, locul 6 WTA si cap de serie numarul 6, partida ce se va disputa tot joi, dupa ora 18. 00 ora Romaniei).

WTA Eastbourne: Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea vor evolua marti

Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea vor juca marti in turul al doilea din cadrul turneului de categorie Premier de la Eastbourne pe iarba). Meciul dintre Simona Halep si Ying-Ying Duan va fi primul de pe terenul 1 si va incepe la ora 13. 00 ora Romaniei).

WTA Eastbourne: Simona Halep, in optimi dupa ce a invins-o pe Ying-Ying Duan

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier de la Eastbourne, dupa ce a invins-o in trei seturi pe chinezoaica Ying-Ying Duan locul 64 WTA), jucatoare venita din calificari, scor 3-6, 6-3, 6-2.

WTA Eastbourne: Simona Halep vs Tsvetana Pironkova 6-7 (6), 1-2/ Meciul a fost intrerupt din cauza ploii si se va relua joi - Halep a ratat sapte mingi de set

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul doi, si Tsvetana Pironkova Bulgaria, locul 149 mondial), prezenta pe tabloul principal ca lucky loser, din cadrul optimilor de finala ale turneului de categorie Premier de la Eastbourne, se va relua joi. Partida s-a intrerupt in setul doi, la scorul de 7-6 6), 2-1, 40-30 in favoarea bulgaroaicei, din cauza vremii nefavorabile.

WTA Eastbourne: Simona Halep vs Ying-Ying Duan 1-2/ Partida a fost amanata pentru miercuri

Organizatorii turneului de categorie Premier de la Eastbourne au anuntat ca toate meciurile de marti vor fi reprogramate pentru miercuri, din cauza vremii nefavorabile. Partida dintre Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, si Ying-Ying Duan locul 64 WTA) a fost intrerupta in primul set, la scorul de 2-1 pentru jucatoarea din China.

Asa am trait Simona Halep - Caroline Wozniacki in sferturi la Eastbourne

Simona Halep a sustinut joi al doilea meci in turneul de la Eastbourne, intalnind-o pe daneza Caroline Wozniacki pe terenul 2.

Simona Halep, invinsa de Caroline Wozniacki, in sferturi de finala ale turneului de la Eastbourne

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa, joi, de daneza Caroline Wozniacki, in sferturile de finala ale turneului WTA pe iarba de la Eastbourne.

Simona Halep revine formidabil si ajunge in sferturi la Eastbourne

In al doilea meci intrerupt din cauza ploii, Simona Halep s-a impus in fata bulgaroaicei Tsvetana Pironkova in trei seturi pentru un loc in sferturile de finala de la Eastbourne. Meciul a fost live text aici.

SIMONA HALEP rateaza sansa de a fi numar 1 mondial: infrangere incredibila in sferturile de la Eastbourne

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala a turneului de la Eastbourne. Romanca a pierdut in fata danezei Caroline Wozniacki cu 7-5 4-6 1-6. infrangere este una dramatica.

Asa am trait Simona Halep cu Tsvetana Pironkova la Eastbourne

Din cauza ploii care a dat peste cap programul turneului de la Eastbourne, Simona Halep va disputa al doilea meci miercuri impotriva bulgaroaicei Tsvetana Pironkova la doar cateva ore distanta dupa partida castigata cu Ying-Ying Duan din China. Meciul a fost intrerupt de ploaie si a continuat joi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )