Libnet.ro
UNICEF

10:45

Kate Middleton si Regina Marii Britanii, pentru prima data impreuna in public dupa 7 ani

ADPM ADPM,
Kate Middleton si Regina Marii Britanii, pentru prima data impreuna in public dupa 7 ani

Aparitie extrem de rara! Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, si Regina Elisabeta a Marii Britanii au aparut pentru prima oara impreuna in public dupa nu mai putin de 7 ani! . continuă pe ADPM

El este primul baiat de care s-a indragostit Kate Middleton

Desi in prezent o cunoaste o lume intreaga drept Ducesa de Cambridge, Kate Middleton a avut o viata si inainte de a-l cunoaste pe Printul William. Iata-l, asadar, pe primul baiat de care s-a indragostit si care a ajuns un actor celebru in Mareaa Britanie! .

May regreta impasul Brexit si nu vrea amanarea iesirii Marii Britanii din UE dupa 30 iunie

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a prezentat miercuri seara situatia politica asociata crizei Brexit, precizand ca nu este pregatita sa amane iesirea tarii din Uniunea Europeana dupa data de 30 iunie, potrivit Mediafax.

Alerta cu bomba la Bruxelles, langa Ambasada Marii Britanii. Zona a fost evacuata - FOTO

Politia a inchis o zona vasta din apropierea Ambasadei Marii Britanii din Bruxelles, Belgia. Departamentul de pompieri a raportat ca a primit un telefon prin care cineva a semnalat ca o bomba va.

VREMEA se schimba in toata tara. Va deveni deosebit de calda pentru aceasta data

Vremea va fi in general frumoasa si va deveni deosebit de calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in vest si sud-vest. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari.

O femeie castiga pentru prima oara prestigiosul premiu Abel pentru matematica

Premiul Abel pentru matematica a fost atribuit pentru prima oara, marti, unei femei, americanca Karen Uhlenbeck, specializata in ecuatii cu derivate partiale, a anuntat Academia norvegiana pentru Stiinte si Litere, scrie AFP.

Theresa May i-a scris presedintelui Consiliului European. Premierul Marii Britanii cere amanaerea Brexitului pana pe 30 iunie

Prim-ministrul britanic Theresa May a anuntat ca i-a scris presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, pentru a solicita amanarea retragerii Regatului Unit din Uniunea Europeana pana la 30 iunie, transmit.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )