Libnet.ro
UNICEF

13:00

Katherine Heigl revine pe micile ecrane, la patru ani dupa ce a parasit productia Anatomia lui Grey

Adevărul Adevărul,
Katherine Heigl revine pe micile ecrane, la patru ani dupa ce a parasit productia Anatomia lui Grey

Actrita americana Katherine Heigl revine intr-un nou serial, la patru ani dupa ce a jucat in Anatomia lui Grey. Ea o va avea alaturi pe mama ei, intr-un nou serial NBC care va debuta in toamna. continuă pe Adevărul

Porumbul, la cel mai mic pret din ultimii patru ani, pe fondul cresterii rezervelor mondiale

Pretul porumbului a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, coborand astazi pentru a zecea zi consecutiva, dupa ce Departamentul Agriculturii din SUA a anuntat ca livrarile la nivel mondial vor creste, transmite Reuters.

Liviu Stoleru, numit la conducerea Cemacon pentru inca patru ani

Actionarii Cemacon SA, unul dintre cei mai mari producatori de solutii de zidarie din Romania, l-au reconfirmat pe Liviu Stoleru in functia de director general al companiei pentru inca un mandat de patru ani.

Patru ani fara Madalina Manole. Artista si-ar fi sarbatorit astazi ziua de nastere

Indragita cantareata Madalina Manole ar fi implinit astazi 47 de ani. in loc sa o aniverseze, toti cei care au iubit comemoreaza pe 14 iulie patru ani de la moartea artistei, eveniment considerat una dintre cele mai tragice disparitii din showbizul romanesc.

Pretul porumbului, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Pretul porumbului atingea circa 4 dolari/busel ieri, pe piata americana, unde, saptamana aceasta, a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, in baza asteptarilor potrivit carora recolta record din SUA - cel mai mare exportator mondial de profil - va alimenta livrarile globale.

Galceava in familie pentru fetita hranita timp de patru ani doar cu apa si pufuleti

Fetita de 5 ani subnutrita, internata in urma cu 4 luni la spitalul Sfanta Maria din Iasi mai mult moarta decat vie, a aprins galceava in familie. Acum, bunicile si mama fetitei isi arunca acuzatii de.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )