Libnet.ro
UNICEF

01:05

Porumbul, la cel mai mic pret din ultimii patru ani, pe fondul cresterii rezervelor mondiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Porumbul, la cel mai mic pret din ultimii patru ani, pe fondul cresterii rezervelor mondiale

Pretul porumbului a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, coborand astazi pentru a zecea zi consecutiva, dupa ce Departamentul Agriculturii din SUA a anuntat ca livrarile la nivel mondial vor creste, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Pretul porumbului, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Pretul porumbului atingea circa 4 dolari/busel ieri, pe piata americana, unde, saptamana aceasta, a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, in baza asteptarilor potrivit carora recolta record din SUA - cel mai mare exportator mondial de profil - va alimenta livrarile globale.

Modestia asta! Ethan Hawke: Sunt cel mai bun iubit din lume

Si-a inselat fosta partenera de viata cu bona copiilor, dar Ethan Hawke crede ca este cel mai bun iubit din lume.

Cel mai scump ceas din lume va fi scos la licitatie pentru 12 milioane de euro

Cel mai scump ceas din lume, o capodopera a ceasornicarilor elvetieni, estimat la 12 milioane de euro, va fi scos la vanzare intr-o licitatie care va fi organizata de casa Sothebys pe 14 noiembrie, la Geneva,.

LICITATIE. Cel mai scump ceas din lume, in valoare de 12 milioane euro, va fi scos la licitatie

Cel mai scump ceas din lume, numit Supercomplication Henry Graves, estimat la 12 milioane de euro, va fi scos la vanzare intr-o licitatie care va fi organizata de casa Sotheby039;s pe 14 noiembrie, la Geneva.

Cupa Mondiala: Germania a incheiat fiesta la cel mai scump Mondial din istorie

Cupa Mondiala din Brazilia s-a incheiat, duminica, o data cu incoronarea Germaniei drept noua campioana mondiala. Elevii lui Low au castigat cu 1-0 finala cu Argentina si au pus capat unui mondial al surprizelor, al marilor sperante, al dezamagirilor, dar mai ales al costurilor exorbitante.

Oamenii de stiinta au fabricat cel mai intunecat material din lume. Noua culoare lasa impresia unei gauri negre

O companie britanica a produs un material ciudat atat de negru incat absoarbe toata lumina vizibila, cu exceptia unui procent de 0,035%, reusind sa stabileasca un nou record mondial. Experienta de a privi noul super negru, realizat din nanotuburi din carbon fiecare fiind de 10. 000 de ori mai subtire decat firul de par uman) este bizara, noteaza The Independent. Formele si contururile sunt pierdute, lasand impresia unui aparent abis.

Cel mai scump ceas din lume, estimat la 12 milioane de euro, scos la licitatie

Expertii in domeniu considera ca acesta este Graalul ceasurilor din lumea intreaga.

FOTO VIDEO Cel mai inalt tobogan din lume intrece Cascada Niagara

Un tobogan cu o inaltime de 57 de metri, mai mare decat caderea de apa a Cascadei Niagara, a fost inaugurat ieri in SUA. El a intrat in Cartea Recordurilor ca cel mai inalt tobogan din lume.

FIFA a anuntat ca patru fotbalisti germani se numara printre cei zece fotbalisti nominalizati pentru titlul de cel mai bun jucator al Cupei Mondiale 2014

FIFA a anuntat lista celor zece fotbalisti nominalizati pentru titlul de cel mai bun jucator alCupei Mondiale Brazilia 2014, patru dintre acestia fiind nemti. De asemenea, sapte dintre nominalizati vor.

Presedintele FIFA Joseph Blatter spune ca a fost surprins de faptul ca Messi a fost desemnat cel mai bun jucator la CM

Faptul ca Lionel Messi a fost declarat cel mai bun jucator alCupei Mondiale Brazilia 2014 l-a surprins pe presedintele FIFA, scrie BBC News. Vreti sa va spun adevarul sau sa fiu diplomat? Va voi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )