Libnet.ro
UNICEF

13:15

Katy Perry dezvaluie noi detalii despre album si single-ul Roar!

Devorator Monden Devorator Monden,
Katy Perry dezvaluie noi detalii despre album si single-ul Roar!

Cantareata si-a anuntat comeback-ul prin inedita idee de a imprima numele sau si al albumului impreuna cu data lansarii pe un camion auriu urias. Albumul, intitulat Prism, va fi lansat pe 22 octombrie si va fi cel de-al treilea album al artistei. Dupa ce zilele trecute au inceput sa apara primele speculatii despre numele primului . continuă pe Devorator Monden

Lady Gaga dezvaluie noi detalii despre piesa Applause si albumul ARTPOP!

Lady Gaga dezvaluie noi detalii despre piesa - Applause si albumul - ARTPOP! Informatiile au fost publicate pe pagina de Twitter a cantaretei. Dupa ce am aflat titlul viitorului single, Applause, Gaga ne dezvaluie faptul ca, in aceeasi zi cu lansarea piesei, vom avea parte si de videoclipul acesteia. Videoclipul a fost filmat saptamana trecuta .

Ashanti a dat noi detalii despre lansarea albumului Braveheart

Desi pana in prezent artista a lansat deja trei piese de pe acest album, data lansarii acestuia a tot fost amanata. Pana de curand, Ashanti declarase ca Braveheart va aparea pe piata pe 30 iulie. Artista a amanat din nou aparitia albumului din cauza nerezolvarii unor aspecte legale, dupa cum ea insasi le-a spus fanilor .

Noul single al lui Katy Perry se va numi Roar

Acesta va fi primul single extras de pe viitorul album al cantaretei, intitulat Prism. Titlul piesei, Roar, ne duce cu gandul la numele celor doua parfumuri lansate de artista, Purr si Meow. Numele acestei piese demonstreaza maturizarea din punct de vedere muzical a artistei. Metaforic vorbind, frumoasa cantareata trece de la stadiul de pisica .

Moto X: noi detalii despre camera foto a terminalului produs de Motorola sub indrumarea Google

Smartphone-ul Motorola Moto X va beneficia de camera foto impresionanta, potrivit unui zvon postat pe reteaua sociala Google+, citat de Geeky Gadgets.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )