Libnet.ro
UNICEF

13:15

Katy Perry este insarcinata! Vedeta a facut anuntul in noul videoclip al piesei Never Worn White

Antena3 Antena3,
Katy Perry este insarcinata! Vedeta a facut anuntul in noul videoclip al piesei Never Worn White

Katy Perry este gravida cu primul ei copil impreuna cu actorul Orlando Bloom. continuă pe Antena3

Katy Perry este insarcinata cu logodnicul Orlando Bloom. Anuntul a fost facut in cel mai nou videoclip al artistei (VIDEO)

Celebra artista Katy Perry si Orlando Bloom asteatpa primul copil imrepuna. Vedeta a facut marele anunt pe YouTube, odata cu lansarea celeui mai nou videoclip. Jurata de la American Idol a postat pe contul.

Katy Perry se pregateste sa devina mama! A dezvaluit vestea in noul ei clip!

Katy Perry este insarcinata si urmeaza sa ii daruiasca un copil logodnicului sau, Orlando Bloom. Celebra artista a dezvaluit fericita veste in cel mai nou videoclip al sau! .

Katy Perry si Orlando Bloom vor deveni parinti. Cum a anuntat cantareata ca este insarcinata VIDEO

Cantareata americana Katy Perry, care are de mai mult de trei ani o relatie cu actorul Orlando Bloom, este insarcinata, dezvaluie videoclipul piesei Never Worn White lansat pe 5 martie.

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania. Ministrul Muncii tocmai a facut anuntul despre pensii

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania! Violeta Alexandru a facut un anunt extrem de important despre pensii. Ce se va schimba pentru cetateni? Veste uriasa pentru pensionari! Ministrul Muncii a facut anuntul Violeta Alexandru a postat un mesaj pe o retea de socializare in care anunta romanii ca a reusit sa faca un pas imens .

Cum va fi, de fapt, vremea de Paste. Meteorologii au facut anuntul

Sarbatorile Pascale sunt asteptate de toti credinciosii. Pe langa traditii si obieciuri de Paste, un amanunt extrem de important il reprezinta vremea. Reamintim ca anul acesta Pastele Ortodox pica pe data de 19 aprilie, iar multi sunt curiosi sa afle ce ne rezerva vremea. Cum va fi, de fapt, vremea de Paste. Meteorologii au facut .

Vesti importante pentru TOTI PENSIONARII din Romania! Ministrul Muncii tocmai a facut anuntul despre pensii

Vesti importante pentru pensionarii din Romania! Iata ce anunt a facut Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe pagina ei de Facebook. Violeta Alexandru a postat un mesaj in care i-a anuntat pe romani ca a reu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )