Libnet.ro
UNICEF

19:45

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania. Ministrul Muncii tocmai a facut anuntul despre pensii

Playtech Playtech,
Veste uriasa pentru pensionarii din Romania. Ministrul Muncii tocmai a facut anuntul despre pensii

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania! Violeta Alexandru a facut un anunt extrem de important despre pensii. Ce se va schimba pentru cetateni? Veste uriasa pentru pensionari! Ministrul Muncii a facut anuntul Violeta Alexandru a postat un mesaj pe o retea de socializare in care anunta romanii ca a reusit sa faca un pas imens . continuă pe Playtech

ANUNT IMPORTANT pentru PENSIONARII din Romania care primesc PENSIA pe CARD! Trebuie sa VERIFICATI contul

Mare atentie! Toti pensionarii care primesc pensia pe card trebuie sa fie atenti la asta. Exista atat avantaje, cat si dezavantaje. Partile negative sunt comisioanele suportate de pensionarii.

Veste uriasa pentru Ianis Hagi. Conducerea lui Rangers a luat decizia, in urma cu scurt timp

Staff-ul de la Rangers a luat o decizie ce ii va aduce un avantaj lui Ianis Hagi. Vestea uriasa a venit dupa ce echipa a adus rezultate negative in ultimul timp. Ce a decis conducerea echipei scotiene? Veste uriasa pentru Ianis Hagi Potrivit informatiilor de la Football Insider, patronii Rangers nu vor lua masuri drastice.

Anunt important pentru pensionarii care primesc pensia pe card. La ce comisioane sa fii atent

Pensionarii trebuie sa fie mai atenti la anumite comisioane! Ce trebuie sa ia la cunostinta cei de varsta a treia care primesc pensia pe card! Anuntul oficial care ii pune in garda pe multi. Anunt pentru pensionarii care primesc pensia pe card Milioane de pensionari isi primesc pensiile pe card incepand cu 2019, masura care .

Business report: Piata muncii din Romania si viitorul ei in Raportul Comisiei Europene; Peste 23.000 de cetateni din afara UE muncesc legal in Romania, cel putin triplu fata de nivelul anului 2016. Cei mai multi - din Vietnam

Directorul OMS, dupa cea mai neagra saptamana pentru burse din 2008: Nu va mai panicati din cauza coronavirusului. Directorul general al Organizatiei Mondiale. Parca toate-mi merg pe dos. Lucrez 16 ore pe zi, trag in toate directiile si, la final de luna, care e rasplata? De ce ai nevoie ca antreprenor pentru a iesi din.

Bucurie uriasa pentru Cristi Borcea de 1 martie. Ce a anuntat Valentina Pelinel, dupa ce l-a pozat cu fetitele

Bucurie uriasa in familia Borcea! Cunoscutul afacerist s-a lasat pozat alaturi de fetitele pe care le are cu Valentina Pelinel. Fotografia extrem de emotionanta a adus un sir imens de urari din partea fanilor. Ce anunt a postat fostul model in descrierea pozei? Pelinel, anunt special in descrierea unei fotografii cu Borcea si gemenele Valentina .

Veste cumplita pentru Liviu Dragnea! Ce risca acum, dupa ce si-a taiat mana cu flexul

Se pare ca accidentul lui Liviu Dragnea va lasa urme adanci. Ce se intampla cu fostul presedinte al Partidului Social Democrat si ce veste cumplita a primit acesta dupa ce a fost consultat, dupa operatie. Ce risca Dragnea, dupa ce si-a taiat mana cu flexul? Se pare ca Dragnea a avut parte de un moment .

inca o amenda uriasa pentru PRO TV. Motivul pentru care CNA a luat aceasta decizie

N-au trecut doua saptamani de la ultima amenda incasata pentru depasirea timpilor de publicitate, ca postul Pro TV a mai luat una si tot pentru depasire de publicitate. Este vorba de postul Pro 2, la care depasirile de publicitate sunt de 10 ore intr-o singura luna. Luat la puricat de Consiliul Concurentei Daca acum doua .

Un furnizor de telefonie si cablu dispare din Romania. Ce se intampla pe 31 martie. Anunt oficial

Anunt oficial! Un furnizor de telefonie si cablu din Romania dispare de pe data de 31 martie. Este vorba despre unul cei mai vechi din industrie. Ce arata reprezentatii intr-un comunicat? Un furnizor de telefonie si cablu din Romania dispare Unul dintre cei mai vechi furnizori de cablu si telefonie din Romania dispare definitiv de .

Ce vedete din Romania isi cauta bona. Gabriela Cristea are pretentii care pun multe femei pe fuga

Daca ne gandi ca in 201, conform unor statistici erau cam 6. 000 de nasteri pe an, e clar ca Romania este acum in stuatia de a avea o criza a bonelor si nu numai. Dar asta nu le impiedica pe vedetele noastre autohtone sa caute bone, atat pe plan local, dar si in afara tarii.

Putini romani stiu asta! Orasul din Romania care este infratit chiar cu Wuhan

Putini romani stiu acest detaliu cel putin interesant. Un oras din Romania este infratit de multi ani cu regiunea chineza Wuhan, locul considerat epicentrul epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )