Libnet.ro
UNICEF

22:30

Katy Perry si Orlando Bloom, din nou impreuna? Au fost surprinsi in timp ce se sarutau (FOTO)

B1 B1,
Katy Perry si Orlando Bloom, din nou impreuna? Au fost surprinsi in timp ce se sarutau (FOTO)

Katy Perry si Orlando Bloom ar putea fi din nou impreuna judecand dupa gesturile de afectiune de care au dat dovada recent. Cei doi artisti au fost vazuti imbratisandu-se la un concer. continuă pe B1

Katy Perry si Orlando Bloom, surprinsi foarte apropiati la un concert: fanii i-au fotografiat si vorbesc despre o impacare

Desi s-au despartit de aproape opt luni, cantareata Katy Perry si actorul Orlando Bloom le dau motive fanilor sa spere la o impacare, dupa ce au fost vazuti impreuna si comportandu-se ca un cuplu in timpul unui concert pe care Ed Sheeran l-a sustinut sambata seara la Staples Center din Los Angeles.

Octogenarii adolescenti: CELEBRII actori Robert Redford si Jane Fonda, din nou iMPREUNA dupa 50 de ani! (VIDEO)

La 50 de ani de la turnarea comediei romanticeDescult in parc 1967), Jane Fonda 80 ani) si Robert Redford 81 ani) vor juca din nou impreuna in Our Souls at Nightal patrulea din.

Diana Munteanu si Bogdan Nemteanu, din nou impreuna (FOTO)

Dupa o relatie agitata, care s-a incheiat in urma cu un an, Diana Munteanu si Bogdan Nemteanu, cunoscutul milionar din lumea mondena, pare ca au reluat legatura si ca formeaza din nou un.

Traficul rutier incepe din nou sa se aglomereze pe Valea Prahovei

Traficul rutier incepe sa se aglomereze din nou, duminica, pe Valea Prahovei, atat pe sensul de urcare, in special la Comarnic, dar si la coborare, spre Busteni.

Cristian Pomohaci socheaza din nou! Ce declaratie a facut preotul:Sunt mai lacom si mai rau decat

Cristian Pomohaci a fost caterisit, dupa ce a fost acuzat ca ar fi corupt sexual un minor. Iubit si totdata hulit, barbatul a dat in urma cu trei ani o declaratie care a socat pe toata lumea. Aflat la un.

Vremea se schimba din nou. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Vremea devine calda marti, iar din week-end ar putea urma un nou episod de canicula. Marti, temperaturile maxime vor fi apropiate de normalul perioadei, astfel ca vom avea 24-34, iar racoare va ramane.

VIDEO. Liberalii au castigat in USR: Partidul se va pozitiona impotriva initiativei Coalitiei pentru Familie. Nicusor Dan se retrage din nou, Cristian Ghinea acuza. Partidul va vota si asocierea cu platforma lui Dacian Ciolos

Tabara liberala a castigat in USR, partidul pozitionandu-se impotriva initiativei Coalitiei pentru Familie, care vrea ca familia sa fie definita in Constitutie drept casatoria dintre un barbat si o femeie. Aceasta este prima pozitionare oficiala impotriva initiativei CpF a unei formatiuni din Romania.

Un bebelus nascut cu un chist de marimea unei mingi de fotbal pe fata poate zambi din nou

Un bebelus din SUA care s-a nascut cu un chist de marimea unei mingi de fotbal pe fata este de nerecunoscut dupa ce a trecut printr-o operatie care i-a schimbat viata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )