Libnet.ro
UNICEF

20:45

Vremea se schimba din nou. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Antena3 Antena3,
Vremea se schimba din nou. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Vremea devine calda marti, iar din week-end ar putea urma un nou episod de canicula. Marti, temperaturile maxime vor fi apropiate de normalul perioadei, astfel ca vom avea 24-34, iar racoare va ramane. continuă pe Antena3

Vremea se schimba. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Vremea se va incalzi in perioada care urmeaza, insa temperatura nu va mai trece de 34 de grade pana la mijlocul acestei saptamani. Vor fi ploi la munte, dar si in sud-vestul.

Prognoza meteo pentru doua saptamani. Scapam de canicula, iar ploile se vor imputina

Vremea se va incalzi treptat in perioada urmatoare, dar temperaturile maxime nu vor depasi 34 de grade Celsius in regiunile Banat, Muntenia si Oltenia, conform prognozei realizata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), valabila pentru perioada 14 - 28 august 2017.

Diana Munteanu si Bogdan Nemteanu, din nou impreuna (FOTO)

Dupa o relatie agitata, care s-a incheiat in urma cu un an, Diana Munteanu si Bogdan Nemteanu, cunoscutul milionar din lumea mondena, pare ca au reluat legatura si ca formeaza din nou un.

Katy Perry si Orlando Bloom, din nou impreuna? Au fost surprinsi in timp ce se sarutau (FOTO)

Katy Perry si Orlando Bloom ar putea fi din nou impreuna judecand dupa gesturile de afectiune de care au dat dovada recent. Cei doi artisti au fost vazuti imbratisandu-se la un concer.

Octogenarii adolescenti: CELEBRII actori Robert Redford si Jane Fonda, din nou iMPREUNA dupa 50 de ani! (VIDEO)

La 50 de ani de la turnarea comediei romanticeDescult in parc 1967), Jane Fonda 80 ani) si Robert Redford 81 ani) vor juca din nou impreuna in Our Souls at Nightal patrulea din.

Traficul rutier incepe din nou sa se aglomereze pe Valea Prahovei

Traficul rutier incepe sa se aglomereze din nou, duminica, pe Valea Prahovei, atat pe sensul de urcare, in special la Comarnic, dar si la coborare, spre Busteni.

Prognoza meteo: cat de cald se anunta in urmatoarele zile. in ce regiuni lovesc ploile, unde va fi cel mai frig

Temperaturile vor creste treptat in urmatoarele zile, maximele ajungand la 34 de grade pe 19 august, in Banat, Muntenia si Oltenia, se arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila pentru perioada 14 - 28 august 2017.

Vremea pentru pentru urmatoarele doua saptamani: Meteorologii anunta temperaturi in crestere

Meteorologii ANM anunta pentru perioada 14 - 28 august temperaturi ce vor creste treptat, pe 19 august fiind inregistrate chiar 34 de grade, in Banat, Muntenia si Oltenia. in Banat vremea se va.

USR organizeaza un nou referendum intern pentru a decide daca va colabora cu platforma Romania 100

Uniunea Salvati Romania USR) organizeaza un nou referendum intern, in care membrii partidului vor decide, la inceputul lunii octombrie, daca doresc sa existe o colaborare intre USR si platforma Romania 100, condusa de fostul premier Dacian Ciolos, a declarat, astazi, vicepresedintele formatiunii Ionut Mosteanu, potrivit unei surse din presa.

UPDATE USR anunta un nou referendum intern, pentru a decide daca va colabora cu ONG-ul lui Dacian Ciolos. / Platforma Romania 100: Este o initiativa exclusiva a USR care nu a fost discutata sau agreata cu RO100. Dacian Ciolos nu are de gand sa preia nici

Uniunea Salvati Romania va organiza un nou referendum intern, in care membrii partidului vor decide, la inceputul lunii octombrie, daca doresc sa existe o colaborare intre USR si platforma Romania 100, condusa de fostul premier Dacian Ciolos, a anuntat marti vicepresedintele formatiunii, Ionut Mosteanu, precizand insa ca USR nu s-a consultat cu Platforma Romania 100 pentru stabilirea acestui referendum, aceasta fiind strict o initiativa a colegului Vasile Deac si a colegilor lui de la USR Mehedinti. Vasile Deac, presedintele filialei USR Mehedinti, este cel care a initiat acest referendum intern si a strans semnaturi pentru organizarea lui. La randul sau, Alin Cristian Mituta, fostul director de cabinet al lui Dacian Ciolos in timpul mandatului de premier si membru fondator al Platformei Romania 100, scrie marti, pe pagina sa de Facebook, ca vreau sa confirm si eu ca acest referendum intern . ) este o initiativa exclusiva a USR care nu a fost discutata sau agreata cu RO100.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )