Libnet.ro
UNICEF

09:30

Kaufland anunta primul magazin din Romania in care se implementeaza o strategie anti-plastic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Kaufland anunta primul magazin din Romania in care se implementeaza o strategie anti-plastic

Kaufland a inaugurat primul magazin din Romania care este reorganizat dupa o strategie anti-plastic, in urma unei investitii de 300. 000 de euro. In magazinul Kaufland din Bucuresti, str. Barbu Vacarescu, retailerul a eliminat materialele consumabile de. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Cum arata primul magazin din Romania in care peste 90% din consumabilele din plastic au fost inlocuite cu materiale biodegradabile

Un mare retailer a inaugurat primul magazin din Romania reaorganizat dupa o strategie anti-plastic. Mai exact, peste 90% din materialele consumabile din plastic de unica folosinta au fost inlocuite cu materiale 100% biodegradabile sau compostabile, prietenoase cu mediul inconjurator.

KiK deschide al doilea magazin din Romania, la Piatra Neamt

Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanti discounteri de imbracaminte din Germania, cu o retea de peste 3. 500 de magazine in Europa, anunta lansarea celui de-al doilea magazin din Romania, in centrul comercial Winmarkt din Piatra.

Timisoara, primul oras din Romnia care are transport public pe apa

Timisoara a devenit, incepand de joi, primul oras din Romania care are transport public pe apa, dupa ce municipalitatea a cumparat sapte vaporase pentru efectuarea de curse pe Bega. Un bilet de calatorie costa un leu.

Primul oras din Romania in care poti merge la serviciu cu vaporasul. O calatorie costa 1 leu. Exista si gratuitati

Timisoara devine primul oras din Romania cu transport public pe apa. Astfel, cei care au serviciul in apropierea raului Bega, pot merge la lucru cu vaporasul. Ambarcatiunile vor incepe cursele regulate de joi dimineata. Cu vaporul, orasul poate fi traversat intr-o ora, iar costul unei calatorii este de un leu.

Locurile din Romania in care te incarci cu energie pozitiva

In Romania, exista locuri numite guri de rai, despre care se spune ca au puteri magice. Platoul Bucegi - Muntii Bucegi reprezinta zona cu cea mai mare incarcatura energetica din Romania. Aici se.

Peste 150 de magazine online din Romania ofera cumparaturi in rate prin solutia dezvoltata de TBI Credit in parteneriat cu FintechOS: cum functioneaza

TBI Credit, parte a TBI Bank, a depasit 150 de magazine online pe piata din Romania care utilizeaza platforma sa de creditare 100% digitala, dezvoltata impreuna cu FintechOS, o companie specializata in accelerarea transformarii digitale a institutiilor.

VIDEO Primul oras din Romania in care se face transport in comun pe apa. Cum arata o cursa cu vaporasul pe Bega

Primaria Timisoara a cumparat, in cadrul unui proiect european de amenajare a malurilor Begai, sapte vaporase care au costat aproximativ doua milioane de euro. Joi trei dintre vaporase au intrat in circuitul de transport public regulat.

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine este beneficiarul. Anuntul ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu

Cea mai mare pensie din Romania depaseste orice asteptare. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat cine este fericitul pensionar si unde a lucrat acesta. Cred ca am vazut la un magistrat de.

FOTO Lumea vrajitoarelor de lux din Romania e fascinanta si fantastica

Vrajitoria este una dintre traditiile care s-au pastrat si astazi in anumite grupuri de romi, iar daca erai curios cum arata lucrurile, acum ai ocazia sa gusti putin din experienta in care multe persoane inca cred. Fotografa LuciaSekerkova este cea care ne ofera aceasta oportunitate. Venita din Slovacia,Sekerkova spune ca fascinatia pentru lucrurile oculte i [] .

Frans Timmermans, in Parlamentul European: Urmarim ultimele evolutii din Romania cu preocupare

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat miercuri, in plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg, ca executivul comunitar urmareste ultimele evolutii din Romania cu.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )