Libnet.ro
UNICEF

18:15

Frans Timmermans, in Parlamentul European: Urmarim ultimele evolutii din Romania cu preocupare

Antena3 Antena3,
Frans Timmermans, in Parlamentul European: Urmarim ultimele evolutii din Romania cu preocupare

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat miercuri, in plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg, ca executivul comunitar urmareste ultimele evolutii din Romania cu. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Nu pot accepta ca Jandarmeria Romana sa fie acuzata de actiuni si proceduri practicate peste tot in Europa (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut in discursul saus in Parlamentul European ca la mitingul din 10 august jandarmii au intervenit impotriva protestatarilor violenti care au incercat sa ocupe sediul.

VIDEO Viorica Dancila a discutat cu Frans Timmermans despre legile justitiei, protocoale si MCV. Premierul si-a exprimat dorinta ca dezbaterea din Parlamentul European sa fie argumentata si constructiva

Premierul Viorica Dancila si-a exprimat marti, in cadrul intrevederii avute cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, dorinta ca dezbaterea de miercuri din plenul Parlamentului European, pe tema situatiei din Romania, sa fie argumentata si constructiva, transmite Guvernul intr-un comunicat. Potrivit sursei citate, printre subiectele abordate de cei doi au fost modificarile aduse legilor justitiei, protocoalele secrete, dar si evaluarile cuprinse in rapoartele MCV, despre care Dancila a spus ca acestea nu reflecta in intregime realitatea in domeniu.

Reactia lui Frans Timmermans pentru Antena 3

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3, ca va face un raport dupa dezbaterea de luni seara in Comisia Libe din Parlamentul European si ca va vedea.

Norica Nicolai, catre olandezul Frans Timmermans: Sa rugati anumite state membre sa nu mai prevada in legislatie posibilitatea de a da mita pentru a obtine contracte la Bucuresti

Europarlamentarul Norica Nicolai a lansat un atac foarte dur la adresa prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans in intervetia sa din plenul Parlamentului European, la dezbaterile privind situatia st.

Frans Timmermans, amenintare la adresa PSD-ALDE: Nu vom ezita sa aducem in fata instantei Guvernul roman daca nu va da curs recomandarilor noastre

Luni seara a avut loc o dezbatere in Comisiei pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European. Cu aceasta ocazie, Frans Timmermans, prim-vicepresedinte al Comisiei Europene,.

Olandezul Frans Timmermans, val de critici pentru Romania: Cer ca autoritatileromane sa lanseze o investigatie asupra protocoalelor (VIDEO)

Prim-vicepresedintele Comisie Europene, olandezul Frans Timmermans, a criticat Romania pentru situatia statului de drept si modificarea legilor justitiei si a avertizat ca tara noastra face pasi inapoi in.

Europarlamentarul Catalin Ivan, atac la adresa olandezului Frans Timmermans: Prezinta doar o parte a adevarului. Pozitia lui arata un evident partizanat politic si nu are cum sa ajute Romania

Europarlamentarul Catalin Ivan acuza Bruxelles-ul de dubla masura si sustine ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, olandezul Frans Timmermans, a prezentat doar o parte de adevar in cadru dezbaterilor de.

Ce i-a spus Viorica Dancila lui Frans Timmermans

Premierul Viorica Dancila a avut marti, cu prilejul vizitei sale la Strasbourg, o intrevedere cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, context in care oficialul roman a subliniat necesitatea.

Tudorel Toader, dupa discutiile cu Frans Timmermans: A spus cu subiect si predicat faptul ca nici nu intra in discutia Articolul 7, pentru ca Romania este in alta situatie decat Ungaria si Polonia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, marti seara, ca dupa discutiile de la Strasbourg cu Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene a afirmat transat ca nu se pune problema.

Serban Nicolae, atac fara precedent la adresa prim-vicepresedintelui Comisiei Europene: Te-ai acoperit deja de rusine. Demisioneaza, Frans Timmermans!

Senatorul PSD Serban Nicolae cere demisia prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, dupa ce acesta a declarat luni coalitia PSD-ALDE pentru modificarile aduse legilor justitiei si a avertizat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )