Libnet.ro
UNICEF

11:45

Kaufland are o atentionare de ultima ora pentru toti clientii, in contextul pandemiei

B1 B1,
Kaufland are o atentionare de ultima ora pentru toti clientii, in contextul pandemiei

Kaufland a venit cu o precizare importanta pentru toti clientii, in contexul pandemiei provocate de COVID-19. Reprezentantii retailer-ului german le-au recomandat oamenilor sa utilizeze cardul digital de pe. continuă pe B1

LIDL Romania, surpriza colosala pentru clienti. Anuntul oficial pentru toti romanii

LIDL Romania vine cu un anunt incredibil pentru toti clientii sai. Iata care este marea surpriza pentru toti clientii din Romania si Europa. LIDL Romania, surpriza colosala pentru clienti LIDL vine cu o surpriza cu adevarat senzationala pentru clientii sai din toata tara, una de care toata lumea s-ar putea bucura. Dupa cum bine stiti, .

Anunt de ultima ora de la Ministerul Educatiei. Ce se va intampla cu activitatea in scoli si gradinite dupa ce Capitala intra in scenariul rosu

Explozia cazurilor de COVID-19 devine de la zi la zi mai apasatoare, astfel ca autoritatile sunt obligate sa ia masuri dintre cele mai stricte pentru a preveni raspandirea virusului. in ceea ce priveste intrarea Capitalei in scenariul rosu, noul inspector scolar a venit cu informatii legate de activitatile din sistemul de invatamant. Gradinitile vor avea .

Cum va fi vremea la final de octombrie. Vesti de ultima ora de la ANM

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru vremea de la finele lunii curente. Care sunt maximele si minimele perioadei si ce vesti aduc meteorologii? Prognoza meteo pentru finalul lunii octombrie Vesti bune de la meteorologi! Maximele sunt chiar in crestere fata de normalul perioadei in care ne situam. Romanii .

Ungurii fac ce Romania nu ar face, niciodata. Mii de euro pentru toti cei care vor o casa ca noua

Viktor Orban va acorda pana la 3 milioane de forinti familiilor pentru a le ajuta sa isi renoveze casele. Banii vor fi dati incepand cu anul viitor. Aceasta este cea mai recenta masura de stimulare a redresarii economice in urma pandemiei coronavirusului. Ungurii fac ce Romania nu ar face, niciodata Conform REUTERS, Guvernul Ungariei va .

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )