Libnet.ro
UNICEF

08:46

Kaufland, cel mai mare angajator privat din Romania: Retailerul alimentar se extinde masiv in acest an

B1 B1,
Kaufland, cel mai mare angajator privat din Romania: Retailerul alimentar se extinde masiv in acest an

Retailerul alimentar Kaufland, cel mai mare angajator privat din economie, isi continua expansiunea si in acest an. Nemtii vor deschide 6 noi magazine in Bucuresti si in tara si au icirc. continuă pe B1

Duminica seara, cel mai mare miting de protest din Romania a fost la Cluj: 3000 de oameni

Duminica seara, in cea de-a 20-a zi de proteste, cel mai mare miting din Romania s-a inregistrat la Cluj-Napoca.

[P] Companie romaneasca cu ADN german. Echipa Kaufland in cifre

Kaufland Romania, lider in industria retail, cu o retea de 112 hipermarketuri, este cel mai mare angajator privat din economie, cu peste 16. 000 de salariati si este urmat in top de catre OMV Petrom si Automobile Dacia. 84% dintre angajatii Kaufland lucreaza in vanzari, in timp ce 16% dintre acestia lucreaza in logistica sau in departamente suport din cadrul sediului central.

Dupa ce au facut cel mai mare tricolor uman, protestatarii din Piata Victoriei se pregatesc sa reproduca un steag urias al Uniunii Europene

La protestele din 12 februarie din Piata Victorii, peste 50. 000 de oameni au afisat cel mai mare tricolor uman prin aprinderea lanternelor de la telefoane sub coli colorate in rosu, galben si albastru. Acum, ac.

Rusia detroneaza Arabia Saudita din pozitia de cel mai mare producator mondial de petrol

Rusia a detronat Arabia Saudita din pozitia de cel mai mare producator mondial de petrol in luna decembrie 2016, cand ambele tari au inceput sa isi reduca livrarile inainte de intrarea in vigoare a acordului cu ceilalti producatori pentru a diminua cel mai mare decalaj dintre oferta si cerere din ultimele decenii, transmite Bloomberg.

Indicele BET, cel mai mare nivel de dupa criza

Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de marti in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 51,26 milioane de lei 11,35 milioane euro), mai mare decat luni 27,75 milioane lei).

Cum a devenit Volkswagen cea mai bine vanduta masina din Romania?

Potrivit unor studii recente, Volkswagen se afla pe primul loc in topul celor mai vandute masini din Europa, dar si din Romania. Marele producator auto se bucura de popularitate in randul romanilor, iar statisticile sunt dovada clara! .

Faze tari: A luat patru radare in doar cinci minute;Cel mai mare jaf din istoria Angliei a fost realizat de un grup de... bunici;Un grup de cercetatori sustine ca pe viitor oamenii vor trai chiar si 500 de ani

S-au inventat chipsurile faramitate. Revolutie pe piata chipsurilor! O companie americana a lansat recent pungile din care le poti turna direct in gura. Este vorba de. Motivul pentru care un barbat a stat 2 zile sub un indicator pe punctul de a se prabusi. Majoritatea oamenilor petrec Ziua Indragostilor cu persoana iubita, nu este si.

Contractul de finantare pentru cel mai modern Water Park din Romania, prelungit

In Parcul Tineretului din Craiova a fost construit unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din Romania, realizat din bani publici si fonduri europene.

Poli-combustibili o noua tehnologie inovativa la o rafinarie din Romania (FOTO)

OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, anunta investitii de aproximativ 60 de milioane de euro pentru o noua unitate ce va fi construita in cadrul rafinariei.

Cel mai tanar sef de Politie Rutiera din Romania. Un inspector a fost numit in functia de conducere la doar 29 de ani

Inspectorul Gabriel Apopei, in varsta de 29 de ani, a fost imputernicit la comanda Politiei Rutiere Suceava, devenind cel mai tanar sef al unei astfel de structuri din tara.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )